Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Скари и решоа
Скари и решоа

25 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  2.890 ден.
  ISKRA AD-G5 Електрична скара
  • Ново
   2.890 ден.Цена
   ISKRA AD-G5 Електрична скара
   • Ново
    Напон : 220-240V~50/60Hz Јачина : 2000W Димензија на скара : 450 x 300 mm (D x Š) Алуминиумска плоча  Термостат со LED индикатор  Димензија на кутија  (в mm): 580 (д) x 90 (Ш) x 335 (V) Нето тежина : 2,8 кг Бруто тежина : 2,9 кг Гаранција 2 години 
    2.890 ден.Цена
    ISKRA AD-G5 Електрична скара
    • Ново
     Напон : 220-240V~50/60Hz Јачина : 2000W Димензија на скара : 450 x 300 mm (D x Š) Алуминиумска плоча  Термостат со LED индикатор  Димензија на кутија  (в mm): 580 (д) x 90 (Ш) x 335 (V) Нето тежина : 2,8 кг Бруто тежина : 2,9 кг Гаранција 2 години 
     2.890 ден.Цена
     • Ново
      189.990 ден.205.990 ден.
      WEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
      • Ново
       189.990 ден.205.990 ден.Редовна цена-16.000 ден. исклученоЦена
       WEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
       • Ново
        Ви ја претставуваме SMART скарата Genesis® - најголемата иновација за скара во последните децении, која создава целосно градинарско кулинарско искуство. Печете, печете на пареа, па дури и пржете со замена на решетката за готвење со прилагодени садови за скара од WEBER CRAFTED, инспиративна храна која никогаш не се мислела дека е можна на скарата. Со паметната технологија WEBER...
        189.990 ден.205.990 ден.Редовна цена-16.000 ден. исклученоЦена
        WEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
        • Ново
         Ви ја претставуваме SMART скарата Genesis® - најголемата иновација за скара во последните децении, која создава целосно градинарско кулинарско искуство. Печете, печете на пареа, па дури и пржете со замена на решетката за готвење со прилагодени садови за скара од WEBER CRAFTED, инспиративна храна која никогаш не се мислела дека е можна на скарата. Со паметната технологија WEBER...
         189.990 ден.205.990 ден.Редовна цена-16.000 ден. исклученоЦена
         • Ново
          165.990 ден.175.990 ден.
          WEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
          • Ново
           165.990 ден.175.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
           WEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
           • Ново
            Ви ја претставуваме Genesis Smart Grill - најголемата иновација за скара во последните децении, со која можете да создадете совршено кулинарско искуство во вашата градина. Печете, пареа или дури и печете со замена на решетката за печење со прилагодена опрема за скара од WEBER CRAFTED и подгответе јадења што инспирираат и кои никогаш не сте помислиле дека може да се подготват на скара. Со...
            165.990 ден.175.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
            WEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
            • Ново
             Ви ја претставуваме Genesis Smart Grill - најголемата иновација за скара во последните децении, со која можете да создадете совршено кулинарско искуство во вашата градина. Печете, пареа или дури и печете со замена на решетката за печење со прилагодена опрема за скара од WEBER CRAFTED и подгответе јадења што инспирираат и кои никогаш не сте помислиле дека може да се подготват на скара. Со...
             165.990 ден.175.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              64.990 ден.69.990 ден.
              WEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скараWEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скара
              • Ново
               64.990 ден.69.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
               WEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скараWEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скара
               • Ново
                Скарата за гас со три горилници Spirit E-315 има пространа површина за скара и удобни странични маси за поставување тацни за сервирање. Закачете ја шпатулата и клештите на куките за алатот така што сè што ви треба е на дофат на раката. Издржливи, лесни за чистење решетки од гурмански систем за скара со порцеланско емајлирано леано железо. Вебер порцелан-емајл финишот...
                64.990 ден.69.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                WEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скараWEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скара
                • Ново
                 Скарата за гас со три горилници Spirit E-315 има пространа површина за скара и удобни странични маси за поставување тацни за сервирање. Закачете ја шпатулата и клештите на куките за алатот така што сè што ви треба е на дофат на раката. Издржливи, лесни за чистење решетки од гурмански систем за скара со порцеланско емајлирано леано железо. Вебер порцелан-емајл финишот...
                 64.990 ден.69.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  54.999 ден.59.999 ден.
                  WEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гасWEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гас
                  • Ново
                   54.999 ден.59.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                   WEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гасWEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гас
                   • Ново
                    Нека започне авантурата за скара: скарата со гас Spirit Classic E-220S создава уникатна атмосфера за скара на вашата тераса или балкон. Пропржете повеќе шницли до совршенство и брзо загрејте со додатокот Sear Zone и решетки за гурманскиот систем за скара. Испробајте нови техники за готвење со неjзините решетки за готвење со гурмански систем за скара во кои се сместени голем број...
                    54.999 ден.59.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                    WEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гасWEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гас
                    • Ново
                     Нека започне авантурата за скара: скарата со гас Spirit Classic E-220S создава уникатна атмосфера за скара на вашата тераса или балкон. Пропржете повеќе шницли до совршенство и брзо загрејте со додатокот Sear Zone и решетки за гурманскиот систем за скара. Испробајте нови техники за готвење со неjзините решетки за готвење со гурмански систем за скара во кои се сместени голем број...
                     54.999 ден.59.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      59.990 ден.63.990 ден.
                      WEBER SPIRIT II E-310 GBS скара на гасWEBER SPIRIT II E-310 GBS скара на гас
                      • Ново
                       59.990 ден.63.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                       WEBER SPIRIT II E-310 GBS скара на гасWEBER SPIRIT II E-310 GBS скара на гас
                       • Ново
                        Подгответе се да го засилите вашето искуство со печење на скара. Додека семејството седнува на вечера, или неколку пријатели доаѓаат да залак - оваа скара со три горилници ќе ја направи својата магија. Со пространиот простор за готвење можете да пржете стекови од едната страна додека печете мезе на скара од другата, а пригодната отворена количка ви овозможува да ги држите вашите...
                        59.990 ден.63.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                        WEBER SPIRIT II E-310 GBS скара на гасWEBER SPIRIT II E-310 GBS скара на гас
                        • Ново
                         Подгответе се да го засилите вашето искуство со печење на скара. Додека семејството седнува на вечера, или неколку пријатели доаѓаат да залак - оваа скара со три горилници ќе ја направи својата магија. Со пространиот простор за готвење можете да пржете стекови од едната страна додека печете мезе на скара од другата, а пригодната отворена количка ви овозможува да ги држите вашите...
                         59.990 ден.63.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          49.990 ден.54.990 ден.
                          WEBER SPIRIT II E-210 GBS скара на гасWEBER SPIRIT II E-210 GBS скара на гас
                          • Ново
                           49.990 ден.54.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                           WEBER SPIRIT II E-210 GBS скара на гасWEBER SPIRIT II E-210 GBS скара на гас
                           • Ново
                            Отворете ја вашата врата во светот на скарата со скарата на гас Spirit II E-210. Оваа скара со два горилници е изградена за да се смести во мал двор или балкон и е преполна со карактеристики. Системот за скара со високи перформанси GS4 обезбедува одлични резултати секој пат, додека гурманските решетки за BBQ System ви даваат бескрајни можности за мени. Добредојдовте во семејството...
                            49.990 ден.54.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                            WEBER SPIRIT II E-210 GBS скара на гасWEBER SPIRIT II E-210 GBS скара на гас
                            • Ново
                             Отворете ја вашата врата во светот на скарата со скарата на гас Spirit II E-210. Оваа скара со два горилници е изградена за да се смести во мал двор или балкон и е преполна со карактеристики. Системот за скара со високи перформанси GS4 обезбедува одлични резултати секој пат, додека гурманските решетки за BBQ System ви даваат бескрајни можности за мени. Добредојдовте во семејството...
                             49.990 ден.54.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              37.999 ден.42.999 ден.
                              WEBER TRAVELER компактна скара на гасWEBER TRAVELER компактна скара на гас
                              • Ново
                               37.999 ден.42.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                               WEBER TRAVELER компактна скара на гасWEBER TRAVELER компактна скара на гас
                               • Ново
                                Компактната скара на гас Weber Traveler нека биде дел од вашата следна авантура на отворено. Лесно се вклопува во багажникот на повеќето компактни автомобили. Цврстиот едноделен дизајн со автоматско заклучување на капакот го олеснува носењето насекаде, од патека до пикник. Подигнете ја скарата со едната рака и гответе, со многу простор за да направите оброк за четворица. ...
                                37.999 ден.42.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                WEBER TRAVELER компактна скара на гасWEBER TRAVELER компактна скара на гас
                                • Ново
                                 Компактната скара на гас Weber Traveler нека биде дел од вашата следна авантура на отворено. Лесно се вклопува во багажникот на повеќето компактни автомобили. Цврстиот едноделен дизајн со автоматско заклучување на капакот го олеснува носењето насекаде, од патека до пикник. Подигнете ја скарата со едната рака и гответе, со многу простор за да направите оброк за четворица. ...
                                 37.999 ден.42.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  27.990 ден.29.999 ден.
                                  WEBER Q 1200 скара на гасWEBER Q 1200 скара на гас
                                  • Ново
                                   27.990 ден.29.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
                                   WEBER Q 1200 скара на гасWEBER Q 1200 скара на гас
                                   • Ново
                                    Скари и решоа
                                    Одитена планинарење во природа,  кампувајте во шумата и истражете го светот со голем вкус, а покрај вас е вашата пренослива скара на гас Q 1200. Главни горилници: kW 2.49 Димензии - отворен капак  (сантиметри) 62,5см В x 103,9см Ш x 52,1см Д Димензии - капакот затворен  (сантиметри) 39,4см В x 103,9см Ш x 42см Д Примарно место за готвење 43 x 32 Тежина (кг)...
                                    27.990 ден.29.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
                                    WEBER Q 1200 скара на гасWEBER Q 1200 скара на гас
                                    • Ново
                                     Скари и решоа
                                     Одитена планинарење во природа,  кампувајте во шумата и истражете го светот со голем вкус, а покрај вас е вашата пренослива скара на гас Q 1200. Главни горилници: kW 2.49 Димензии - отворен капак  (сантиметри) 62,5см В x 103,9см Ш x 52,1см Д Димензии - капакот затворен  (сантиметри) 39,4см В x 103,9см Ш x 42см Д Примарно место за готвење 43 x 32 Тежина (кг)...
                                     27.990 ден.29.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      37.999 ден.39.999 ден.
                                      WEBER Q 1400 електрична скара со држачWEBER Q 1400 електрична скара со држач
                                      • Ново
                                       37.999 ден.39.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                       WEBER Q 1400 електрична скара со држачWEBER Q 1400 електрична скара со држач
                                       • Ново
                                        Идеална за забави, ручеци или специјални петочни вечери, оваа паметна скара ќе го задоволи сечиј вкус благодарение на својот дизајн и доволно големата површина за готвење за да можете да зготвите онолку храна колку што ќе посакате. Онаму каде што не сте во можност да користите јаглен и гас , приклучете ја вашата електрична скара Q 1400 и уживајте заедно со вашите најмили.   Димензии -...
                                        37.999 ден.39.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                        WEBER Q 1400 електрична скара со држачWEBER Q 1400 електрична скара со држач
                                        • Ново
                                         Идеална за забави, ручеци или специјални петочни вечери, оваа паметна скара ќе го задоволи сечиј вкус благодарение на својот дизајн и доволно големата површина за готвење за да можете да зготвите онолку храна колку што ќе посакате. Онаму каде што не сте во можност да користите јаглен и гас , приклучете ја вашата електрична скара Q 1400 и уживајте заедно со вашите најмили.   Димензии -...
                                         37.999 ден.39.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                           2.499 ден.
                                           Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                             2.499 ден.Цена
                                             Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                               Скари и решоа
                                               Вкупна топлинска снага: 3,5 kW Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm Големина на пламеник: дијаметар 65 mm / 75 mm Приклучок за плин: Ø 8 mm притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина 2 години гаранција
                                               2.499 ден.Цена
                                               Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                 Скари и решоа
                                                 Вкупна топлинска снага: 3,5 kW Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm Големина на пламеник: дијаметар 65 mm / 75 mm Приклучок за плин: Ø 8 mm притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина 2 години гаранција
                                                 2.499 ден.Цена
                                                   2.899 ден.
                                                   Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                     2.899 ден.Цена
                                                     Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                       Скари и решоа
                                                       Вкупна излезна топлина: 4.45 kW  Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW  Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm  Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm  Приклучок за гас: Ø 8 mm  Тип на гас: течен нафтен гас G30  Категорија на гас: I 3B / P, I 3+  Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37  Заштитна обвивка:...
                                                       2.899 ден.Цена
                                                       Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                         Скари и решоа
                                                         Вкупна излезна топлина: 4.45 kW  Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW  Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm  Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm  Приклучок за гас: Ø 8 mm  Тип на гас: течен нафтен гас G30  Категорија на гас: I 3B / P, I 3+  Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37  Заштитна обвивка:...
                                                         2.899 ден.Цена
                                                           3.499 ден.4.380 ден.
                                                           ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                             3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                             ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                               • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Дополнителна решетка за греење монтирана на шофершајбната • Основа со 4...
                                                               3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                               ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                 • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Дополнителна решетка за греење монтирана на шофершајбната • Основа со 4...
                                                                 3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                                   2.599 ден.3.250 ден.
                                                                   ISKRA електрична скара YD307TISKRA електрична скара YD307T
                                                                     2.599 ден.3.250 ден.Редовна цена-651 ден. исклученоЦена
                                                                     ISKRA електрична скара YD307TISKRA електрична скара YD307T
                                                                       • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Димензии на кутијата (ч mm): 595 (L) x 440 (Ш) x 80 (В) • Нето тежина: 3,2...
                                                                       2.599 ден.3.250 ден.Редовна цена-651 ден. исклученоЦена
                                                                       ISKRA електрична скара YD307TISKRA електрична скара YD307T
                                                                         • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Димензии на кутијата (ч mm): 595 (L) x 440 (Ш) x 80 (В) • Нето тежина: 3,2...
                                                                         2.599 ден.3.250 ден.Редовна цена-651 ден. исклученоЦена
                                                                           16.990 ден.19.499 ден.
                                                                           Mirpol скара на ќумур MIR 4525Mirpol скара на ќумур MIR 4525
                                                                             16.990 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.509 ден. исклученоЦена
                                                                             Mirpol скара на ќумур MIR 4525Mirpol скара на ќумур MIR 4525
                                                                               Димензии на производот 105x115x68 cm Материјал: Челична решетка 57x43 cm  Материјал на решетката Леано железо (главен 2-дел 55 x 42 cm, грејач - 54 x 24 cm) Тркала: Да Тежина на скарата:29 kg
                                                                               16.990 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.509 ден. исклученоЦена
                                                                               Mirpol скара на ќумур MIR 4525Mirpol скара на ќумур MIR 4525
                                                                                 Димензии на производот 105x115x68 cm Материјал: Челична решетка 57x43 cm  Материјал на решетката Леано железо (главен 2-дел 55 x 42 cm, грејач - 54 x 24 cm) Тркала: Да Тежина на скарата:29 kg
                                                                                 16.990 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.509 ден. исклученоЦена
                                                                                   13.990 ден.15.600 ден.
                                                                                   Mirpol скара на ќумур MIR 418
                                                                                     13.990 ден.15.600 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                     Mirpol скара на ќумур MIR 418
                                                                                       Ширина на скара: 114 см Висина на скара: 98 см Длабочина на скара: 68 см Должина на решетка: 35 см Ширина на решетка: 70 см Материјал: челик, дрво Полица: Да Тркала: Да Примена: за термичка обработка на месо, риба и зеленчук Посебна врата за додавање јаглен Опција за контрола на температурата
                                                                                       13.990 ден.15.600 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                       Mirpol скара на ќумур MIR 418
                                                                                         Ширина на скара: 114 см Висина на скара: 98 см Длабочина на скара: 68 см Должина на решетка: 35 см Ширина на решетка: 70 см Материјал: челик, дрво Полица: Да Тркала: Да Примена: за термичка обработка на месо, риба и зеленчук Посебна врата за додавање јаглен Опција за контрола на температурата
                                                                                         13.990 ден.15.600 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                           4.290 ден.5.190 ден.
                                                                                           Mirpol скара на ќумур MIR 230Mirpol скара на ќумур MIR 230
                                                                                             4.290 ден.5.190 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                             Mirpol скара на ќумур MIR 230Mirpol скара на ќумур MIR 230
                                                                                               Сферична Мирпол скара со дијаметар на решетка од 39cm од серијата BBQ LINE Опремена со три ногарки на две тркала за стабилност. Изработена од нерѓосувачки челик, покриен со емајл. Покривка за скара со прилагодлив проток на воздух. Хромирана решетка за скара. Решетката е опремена со тава за пепел и рачки што не се загреваат за лесно движење дури и за време...
                                                                                               4.290 ден.5.190 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                               Mirpol скара на ќумур MIR 230Mirpol скара на ќумур MIR 230
                                                                                                 Сферична Мирпол скара со дијаметар на решетка од 39cm од серијата BBQ LINE Опремена со три ногарки на две тркала за стабилност. Изработена од нерѓосувачки челик, покриен со емајл. Покривка за скара со прилагодлив проток на воздух. Хромирана решетка за скара. Решетката е опремена со тава за пепел и рачки што не се загреваат за лесно движење дури и за време...
                                                                                                 4.290 ден.5.190 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                   6.990 ден.7.990 ден.
                                                                                                   Mirpol скара на ќумур MIR 2285
                                                                                                     6.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Mirpol скара на ќумур MIR 2285
                                                                                                       Сферични тркала Материјал Емајлиран челик Висина 92 cm Дијаметар 50 cm Решетка 45 cm Тежина 7,4 kg
                                                                                                       6.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Mirpol скара на ќумур MIR 2285
                                                                                                         Сферични тркала Материјал Емајлиран челик Висина 92 cm Дијаметар 50 cm Решетка 45 cm Тежина 7,4 kg
                                                                                                         6.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           35.990 ден.38.990 ден.
                                                                                                           GENUX Elegance 4+1 Плинска скара
                                                                                                             35.990 ден.38.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                             GENUX Elegance 4+1 Плинска скара
                                                                                                               Димензии на плочата за печење (ШхД): 64х42 cm Моќност: 16,8 kW Димензии на скарата (ШхДхВ): 132х54х115 cm 1 година гаранција
                                                                                                               35.990 ден.38.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                               GENUX Elegance 4+1 Плинска скара
                                                                                                                 Димензии на плочата за печење (ШхД): 64х42 cm Моќност: 16,8 kW Димензии на скарата (ШхДхВ): 132х54х115 cm 1 година гаранција
                                                                                                                 35.990 ден.38.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   31.990 ден.34.990 ден.
                                                                                                                   GENUX Elegance 3+1 Плинска скараGENUX Elegance 3+1 Плинска скара
                                                                                                                     31.990 ден.34.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     GENUX Elegance 3+1 Плинска скараGENUX Elegance 3+1 Плинска скара
                                                                                                                       Димензии на плочата за печење (ШхД): 54х42 cm Моќност: 13,5 kW Димензии на скарата (ШхДхВ): 122х54х115 cm 1 година гаранција
                                                                                                                       31.990 ден.34.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       GENUX Elegance 3+1 Плинска скараGENUX Elegance 3+1 Плинска скара
                                                                                                                         Димензии на плочата за печење (ШхД): 54х42 cm Моќност: 13,5 kW Димензии на скарата (ШхДхВ): 122х54х115 cm 1 година гаранција
                                                                                                                         31.990 ден.34.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           19.999 ден.22.999 ден.
                                                                                                                           GENUX Elegance 2+1 Плинска скараGENUX Elegance 2+1 Плинска скара
                                                                                                                             19.999 ден.22.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             GENUX Elegance 2+1 Плинска скараGENUX Elegance 2+1 Плинска скара
                                                                                                                               Димензии на плочата за печење (ШхД): 43х39 cm Моќност: 9.6 kW Димензии на скарата (ШхДхВ): 108х46х110 cm 1 година гаранција 
                                                                                                                               19.999 ден.22.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               GENUX Elegance 2+1 Плинска скараGENUX Elegance 2+1 Плинска скара
                                                                                                                                 Димензии на плочата за печење (ШхД): 43х39 cm Моќност: 9.6 kW Димензии на скарата (ШхДхВ): 108х46х110 cm 1 година гаранција 
                                                                                                                                 19.999 ден.22.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   9.590 ден.10.990 ден.
                                                                                                                                   GENUX Плинска скара/плотна
                                                                                                                                     9.590 ден.10.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     GENUX Плинска скара/плотна
                                                                                                                                       Димензии на плочата за печење (ШхД): 49х41,5 cm Моќност: 5,8 kW Димензии на скарата (ШхДхВ): 62х43х20 cm 1 година гаранција 
                                                                                                                                       9.590 ден.10.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       GENUX Плинска скара/плотна
                                                                                                                                         Димензии на плочата за печење (ШхД): 49х41,5 cm Моќност: 5,8 kW Димензии на скарата (ШхДхВ): 62х43х20 cm 1 година гаранција 
                                                                                                                                         9.590 ден.10.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           2.990 ден.
                                                                                                                                           Iskra OR-401 Плинско решоIskra OR-401 Плинско решо
                                                                                                                                             2.990 ден.Цена
                                                                                                                                             Iskra OR-401 Плинско решоIskra OR-401 Плинско решо
                                                                                                                                               Скари и решоа
                                                                                                                                               Вкупна топлинска снага: 5.85 kW топлинска снага: 0.95 kW / 1,40kW / 1,40kW / 2,10kW Големина на млазник: Ø 0,50 мм / 2x Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm Големина на пламеник: дијаметар 50 mm / 2 x 65 mm / 75 mm Приклучок за гас: 8 mm притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина Димензии на пакување (во mm): 500 (H) x 546...
                                                                                                                                               2.990 ден.Цена
                                                                                                                                               Iskra OR-401 Плинско решоIskra OR-401 Плинско решо
                                                                                                                                                 Скари и решоа
                                                                                                                                                 Вкупна топлинска снага: 5.85 kW топлинска снага: 0.95 kW / 1,40kW / 1,40kW / 2,10kW Големина на млазник: Ø 0,50 мм / 2x Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm Големина на пламеник: дијаметар 50 mm / 2 x 65 mm / 75 mm Приклучок за гас: 8 mm притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина Димензии на пакување (во mm): 500 (H) x 546...
                                                                                                                                                 2.990 ден.Цена
                                                                                                                                                   1.729 ден.
                                                                                                                                                   Плинско решо RGLUX 0-300 бело
                                                                                                                                                     1.729 ден.Цена
                                                                                                                                                     Плинско решо RGLUX 0-300 бело
                                                                                                                                                       Модел: О-300 Плинско решо со капак Горилници: 3 Контрола: механичка Копчиња за регулација на пламен
                                                                                                                                                       1.729 ден.Цена
                                                                                                                                                       Плинско решо RGLUX 0-300 бело
                                                                                                                                                         Модел: О-300 Плинско решо со капак Горилници: 3 Контрола: механичка Копчиња за регулација на пламен
                                                                                                                                                         1.729 ден.Цена
                                                                                                                                                           1.729 ден.
                                                                                                                                                           Плинско решо RGLUX 0-300 кафено
                                                                                                                                                             1.729 ден.Цена
                                                                                                                                                             Плинско решо RGLUX 0-300 кафено
                                                                                                                                                               Модел: О-300 Плинско решо со капак Горилници: 3 Контрола: механичка Копчиња за регулација на пламен
                                                                                                                                                               1.729 ден.Цена
                                                                                                                                                               Плинско решо RGLUX 0-300 кафено
                                                                                                                                                                 Модел: О-300 Плинско решо со капак Горилници: 3 Контрола: механичка Копчиња за регулација на пламен
                                                                                                                                                                 1.729 ден.Цена