Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Домашни уреди
Домашни уреди

562 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Xiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздух
   Xiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздух
     Ефективно покрива површина од 35-60m²,500 m³/h | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
     10.850 ден.Цена
     Xiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздух
       Ефективно покрива површина од 35-60m²,500 m³/h | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
       10.850 ден.Цена
       Xiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздух
         Xiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздух
           Ефективно покрива површина од 35-60m² | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
           20.580 ден.Цена
           Xiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздух
             Ефективно покрива површина од 35-60m² | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
             20.580 ден.Цена
               1.999 ден.2.299 ден.
               Iskra DL-BL03PP-GY блендерIskra DL-BL03PP-GY блендер
                 1.999 ден.2.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                 Iskra DL-BL03PP-GY блендерIskra DL-BL03PP-GY блендер
                   Кујнски апарати
                   Волтажа :220-230V~50/60Hz Јачина: 300W Отстранлива пластична чаша од 1,5l Две брзини на блендирање Функција на пулсирање за кратки циклуси на блендирање Мерица од 50ml Нож и куќиште од нерѓосувачки челик Простор за складирање на кабелот за напојување Лесен за употреба Лесен за чистење Димензии на кутија: 231(Д) x 191(Ш) x...
                   1.999 ден.2.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                   Iskra DL-BL03PP-GY блендерIskra DL-BL03PP-GY блендер
                     Кујнски апарати
                     Волтажа :220-230V~50/60Hz Јачина: 300W Отстранлива пластична чаша од 1,5l Две брзини на блендирање Функција на пулсирање за кратки циклуси на блендирање Мерица од 50ml Нож и куќиште од нерѓосувачки челик Простор за складирање на кабелот за напојување Лесен за употреба Лесен за чистење Димензии на кутија: 231(Д) x 191(Ш) x...
                     1.999 ден.2.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                     Iskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење косаIskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење коса
                       Iskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење косаIskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење коса
                         Стилски, компактен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув.  Достапен во црна боја Долг кабел, гајка за закачување, тело од високо квалитетна пластика.
                         799 ден.Цена
                         Iskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење косаIskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење коса
                           Стилски, компактен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув.  Достапен во црна боја Долг кабел, гајка за закачување, тело од високо квалитетна пластика.
                           799 ден.Цена
                           Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежинаIskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
                             Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr. 5 mm дебелина на калено стакло Осветлен LCD дисплеј 2 година гаранција
                             1.299 ден.Цена
                             Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежинаIskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
                               Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr. 5 mm дебелина на калено стакло Осветлен LCD дисплеј 2 година гаранција
                               1.299 ден.Цена
                                 20.590 ден.
                                 Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
                                   20.590 ден.Цена
                                   Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
                                     Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
                                     20.590 ден.Цена
                                     Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
                                       Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
                                       20.590 ден.Цена
                                       Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
                                         Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
                                           Максимална моќност: 20-22kW Моќност при загревање на вода:15-17 KW Капацитет на котелот за вода: 22l Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Челична плотна и врата Димензија на издувна цевка: 120mm Простор за складирање на дрва Димензии на печка: 485x455x1070mm Димензија на ложиште:310x300x530 mm Нето тежина: 90 kg
                                           31.990 ден.Цена
                                           Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
                                             Максимална моќност: 20-22kW Моќност при загревање на вода:15-17 KW Капацитет на котелот за вода: 22l Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Челична плотна и врата Димензија на издувна цевка: 120mm Простор за складирање на дрва Димензии на печка: 485x455x1070mm Димензија на ложиште:310x300x530 mm Нето тежина: 90 kg
                                             31.990 ден.Цена
                                             Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                                               Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                                                 Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                                                 46.990 ден.Цена
                                                 Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                                                   Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                                                   46.990 ден.Цена
                                                     11.490 ден.
                                                     Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                                                       11.490 ден.Цена
                                                       Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                                                         Печки на дрва
                                                         Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
                                                         11.490 ден.Цена
                                                         Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                                                           Печки на дрва
                                                           Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
                                                           11.490 ден.Цена
                                                           Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
                                                             Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
                                                               Капацитет: 20 kg/Точност до: 5 g Мерни единици: g/kg/Ib LCD екран: 52 x 23 mm Бело позадинско осветлување, црни бројки Функција HOLD/Функција TARE Индикатор за слаба батерија и преоптовареност Напојување: 2 x AAA
                                                               2.290 ден.Цена
                                                               Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
                                                                 Капацитет: 20 kg/Точност до: 5 g Мерни единици: g/kg/Ib LCD екран: 52 x 23 mm Бело позадинско осветлување, црни бројки Функција HOLD/Функција TARE Индикатор за слаба батерија и преоптовареност Напојување: 2 x AAA
                                                                 2.290 ден.Цена
                                                                   Патна пегна на пареа SEVERIN BA 3234
                                                                     1.499 ден.Цена
                                                                     Патна пегна на пареа SEVERIN BA 3234
                                                                       Моќност: 1000 W Капацитет на садот за вода: 50 мл Можност за пеглање со и без пареа Вертикално пеглање со вертикална пареа Плоча од нерѓосувачки челик Двоен напон:115 или 230 V Термостат Пилот светко Преклопување на рачката Транспарентен резервоарот за вода Чаша за мерење вода
                                                                       1.499 ден.Цена
                                                                       Патна пегна на пареа SEVERIN BA 3234
                                                                         Моќност: 1000 W Капацитет на садот за вода: 50 мл Можност за пеглање со и без пареа Вертикално пеглање со вертикална пареа Плоча од нерѓосувачки челик Двоен напон:115 или 230 V Термостат Пилот светко Преклопување на рачката Транспарентен резервоарот за вода Чаша за мерење вода
                                                                         1.499 ден.Цена
                                                                         Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
                                                                           Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
                                                                             Проток на воздух 3600/4800/6600 м3/h 3 брзини Струен трошок 98/100/107 W Се закачува на ѕид; 360 степени ротација Димензија 690х200х675мм Гаранција 3 години
                                                                             23.063 ден.Цена
                                                                             Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
                                                                               Проток на воздух 3600/4800/6600 м3/h 3 брзини Струен трошок 98/100/107 W Се закачува на ѕид; 360 степени ротација Димензија 690х200х675мм Гаранција 3 години
                                                                               23.063 ден.Цена
                                                                                 12.800 ден.
                                                                                 Air cooler TROTEC PAE 22
                                                                                   12.800 ден.Цена
                                                                                   Air cooler TROTEC PAE 22
                                                                                     Разладувачи (air coolers)
                                                                                     Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 35м2 Eco-friendlv Проток на воздух 330 m / h Потрошувачка на струа 60 W Должина на кабел 1.5м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуваье Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.8л / h Капацитет на резервар: 6л Контрола на ниво на резервар: да Гласност 49...
                                                                                     12.800 ден.Цена
                                                                                     Air cooler TROTEC PAE 22
                                                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                                                       Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 35м2 Eco-friendlv Проток на воздух 330 m / h Потрошувачка на струа 60 W Должина на кабел 1.5м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуваье Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.8л / h Капацитет на резервар: 6л Контрола на ниво на резервар: да Гласност 49...
                                                                                       12.800 ден.Цена
                                                                                         11.500 ден.
                                                                                         Air cooler TROTEC PAE 12
                                                                                           11.500 ден.Цена
                                                                                           Air cooler TROTEC PAE 12
                                                                                             Разладувачи (air coolers)
                                                                                             Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 25м2 Eco-friendly Проток на воздух 90 м° / h Потрошувачка на струа 45 W Должина на кабел 1.8м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуване Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.4л / h Капацитет на резервар: Зл Контрола на ниво на резервар: да Гласност 55...
                                                                                             11.500 ден.Цена
                                                                                             Air cooler TROTEC PAE 12
                                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                                               Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 25м2 Eco-friendly Проток на воздух 90 м° / h Потрошувачка на струа 45 W Должина на кабел 1.8м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуване Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.4л / h Капацитет на резервар: Зл Контрола на ниво на резервар: да Гласност 55...
                                                                                               11.500 ден.Цена
                                                                                                 215.000 ден.
                                                                                                 Air cooler MASTER BCB 19
                                                                                                   215.000 ден.Цена
                                                                                                   Air cooler MASTER BCB 19
                                                                                                     Разладувачи (air coolers)
                                                                                                     Проток на воздух/air flow 18000m3/h За простории до 250м2 Струен трошок 1100W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 250л Димензија 1100х1100х1850 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                     215.000 ден.Цена
                                                                                                     Air cooler MASTER BCB 19
                                                                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                                                                       Проток на воздух/air flow 18000m3/h За простории до 250м2 Струен трошок 1100W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 250л Димензија 1100х1100х1850 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                       215.000 ден.Цена
                                                                                                         227.499 ден.
                                                                                                         Air cooler MASTER BC 341
                                                                                                           227.499 ден.Цена
                                                                                                           Air cooler MASTER BC 341
                                                                                                             Разладувачи (air coolers)
                                                                                                             Проток на воздух/air flow 30000m3/h За простории до 450м2 Струен трошок 1050W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 200л Димензија 1690х920х1910 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                             227.499 ден.Цена
                                                                                                             Air cooler MASTER BC 341
                                                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                                                               Проток на воздух/air flow 30000m3/h За простории до 450м2 Струен трошок 1050W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 200л Димензија 1690х920х1910 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                               227.499 ден.Цена
                                                                                                                 153.799 ден.
                                                                                                                 Air cooler MASTER BC 221
                                                                                                                   153.799 ден.Цена
                                                                                                                   Air cooler MASTER BC 221
                                                                                                                     Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                     Проток на воздух/air flow 22000m3/h За простории до 350м2 Струен трошок 800W, Трошок на вода 12-18л/час Резервоар 120л Димензија 1230х640х1730 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                     153.799 ден.Цена
                                                                                                                     Air cooler MASTER BC 221
                                                                                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                       Проток на воздух/air flow 22000m3/h За простории до 350м2 Струен трошок 800W, Трошок на вода 12-18л/час Резервоар 120л Димензија 1230х640х1730 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                       153.799 ден.Цена
                                                                                                                         138.399 ден.
                                                                                                                         Air cooler MASTER BC 121
                                                                                                                           138.399 ден.Цена
                                                                                                                           Air cooler MASTER BC 121
                                                                                                                             Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                             Проток на воздух/air flow 12000m3/h,  За простории до 250м2,  Струен трошок 500W,  Трошок на вода 8-10л/час,  Резервоар 60л,  Димензија 1050х600х1460 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                             138.399 ден.Цена
                                                                                                                             Air cooler MASTER BC 121
                                                                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                               Проток на воздух/air flow 12000m3/h,  За простории до 250м2,  Струен трошок 500W,  Трошок на вода 8-10л/час,  Резервоар 60л,  Димензија 1050х600х1460 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                               138.399 ден.Цена
                                                                                                                                 64.599 ден.
                                                                                                                                 Air cooler MASTER BC 80
                                                                                                                                   64.599 ден.Цена
                                                                                                                                   Air cooler MASTER BC 80
                                                                                                                                     Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                                     Проток на воздух/air flow 8000m3/h, За простории до 200м2, Струен трошок 330W, Трошок на вода 8л/час, Резервоар 100л, Димензија 500х850х1410 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                                     64.599 ден.Цена
                                                                                                                                     Air cooler MASTER BC 80
                                                                                                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                                       Проток на воздух/air flow 8000m3/h, За простории до 200м2, Струен трошок 330W, Трошок на вода 8л/час, Резервоар 100л, Димензија 500х850х1410 мм Гаранција 3 години 
                                                                                                                                       64.599 ден.Цена
                                                                                                                                         40.599 ден.
                                                                                                                                         Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                                                                                                           40.599 ден.Цена
                                                                                                                                           Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                                                                                                             Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                                             Проток на воздух/air flow 4000m3/h, За простории до 80м2, Струен трошок 150W, Трошок на вода 5-7л/час, Резервоар 50л, Димензија 640х450х1160 мм Гаранција 3 години
                                                                                                                                             40.599 ден.Цена
                                                                                                                                             Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                                                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                                               Проток на воздух/air flow 4000m3/h, За простории до 80м2, Струен трошок 150W, Трошок на вода 5-7л/час, Резервоар 50л, Димензија 640х450х1160 мм Гаранција 3 години
                                                                                                                                               40.599 ден.Цена
                                                                                                                                                 39.990 ден.49.990 ден.
                                                                                                                                                 КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
                                                                                                                                                   39.990 ден.49.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
                                                                                                                                                     Моќност ладење/греење: 3500/4200W Потрошувачка греење/ладење:980W/790W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 480-650 m³ Работна температура: -22 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                     39.990 ден.49.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
                                                                                                                                                       Моќност ладење/греење: 3500/4200W Потрошувачка греење/ладење:980W/790W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 480-650 m³ Работна температура: -22 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                       39.990 ден.49.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         55.990 ден.59.990 ден.
                                                                                                                                                         КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                           55.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                             Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                             55.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                               Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                               55.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 1.779 ден.1.899 ден.
                                                                                                                                                                 Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165
                                                                                                                                                                   1.779 ден.1.899 ден.Редовна цена-120 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165
                                                                                                                                                                     Моќност: 420 W/LED осветлување Варење до 6 јајца истовремено Мерна чаша со игла за пункција Прекинувач за вклучување/исклучување Автоматско исклучување со звучен сигнал Транспарентен и преклоплив капак Материјал 100% без BPA гарантира безбедност
                                                                                                                                                                     1.779 ден.1.899 ден.Редовна цена-120 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165
                                                                                                                                                                       Моќност: 420 W/LED осветлување Варење до 6 јајца истовремено Мерна чаша со игла за пункција Прекинувач за вклучување/исклучување Автоматско исклучување со звучен сигнал Транспарентен и преклоплив капак Материјал 100% без BPA гарантира безбедност
                                                                                                                                                                       1.779 ден.1.899 ден.Редовна цена-120 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         1.799 ден.2.250 ден.
                                                                                                                                                                         Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                                                                                                                                                           1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                                                                                                                                                             Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: Јачина: 40w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 43cm Функција на нишање 3 брзини 3 крилна перка Висина: 40cm Должина на кабел: 1,6m 2 години гаранција
                                                                                                                                                                             1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                                                                                                                                                               Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: Јачина: 40w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 43cm Функција на нишање 3 брзини 3 крилна перка Висина: 40cm Должина на кабел: 1,6m 2 години гаранција
                                                                                                                                                                               1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 1.499 ден.1.875 ден.
                                                                                                                                                                                 Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                                                                                                                                                                   1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                                                                                                                                                                     Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 35W • Тип: столен • Дијаметар: Ø 34см • Функција на осцилација • 3 брзини • Висина: 30см • Должина на кабелот: 1,6м •...
                                                                                                                                                                                     1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                     Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                                                                                                                                                                       Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 35W • Тип: столен • Дијаметар: Ø 34см • Функција на осцилација • 3 брзини • Висина: 30см • Должина на кабелот: 1,6м •...
                                                                                                                                                                                       1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         1.699 ден.2.125 ден.
                                                                                                                                                                                         HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                                                                                                                                                           1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                                                                                                                                                             Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 40W • Тип: стоечки • Дијаметар: Ø 43см • Функција на осцилација • 3 брзини • Должина на кабелот: 1,6м • 24 месеци гаранција
                                                                                                                                                                                             1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                             HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                                                                                                                                                               Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 40W • Тип: стоечки • Дијаметар: Ø 43см • Функција на осцилација • 3 брзини • Должина на кабелот: 1,6м • 24 месеци гаранција
                                                                                                                                                                                               1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 2.499 ден.
                                                                                                                                                                                                 Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                                                                                                                                                                   2.499 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                   Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                                                                                                                                                                     Скари и решоа
                                                                                                                                                                                                     Вкупна топлинска снага: 3,5 kW Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm Големина на пламеник: дијаметар 65 mm / 75 mm Приклучок за плин: Ø 8 mm притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина 2 години гаранција
                                                                                                                                                                                                     2.499 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                     Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                                                                                                                                                                       Скари и решоа
                                                                                                                                                                                                       Вкупна топлинска снага: 3,5 kW Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm Големина на пламеник: дијаметар 65 mm / 75 mm Приклучок за плин: Ø 8 mm притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина 2 години гаранција
                                                                                                                                                                                                       2.499 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                         2.899 ден.
                                                                                                                                                                                                         Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                                                                                                                                                                           2.899 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                           Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                                                                                                                                                                             Скари и решоа
                                                                                                                                                                                                             Вкупна излезна топлина: 4.45 kW  Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW  Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm  Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm  Приклучок за гас: Ø 8 mm  Тип на гас: течен нафтен гас G30  Категорија на гас: I 3B / P, I 3+  Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37  Заштитна обвивка:...
                                                                                                                                                                                                             2.899 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                             Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                                                                                                                                                                               Скари и решоа
                                                                                                                                                                                                               Вкупна излезна топлина: 4.45 kW  Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW  Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm  Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm  Приклучок за гас: Ø 8 mm  Тип на гас: течен нафтен гас G30  Категорија на гас: I 3B / P, I 3+  Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37  Заштитна обвивка:...
                                                                                                                                                                                                               2.899 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                 5.499 ден.6.870 ден.
                                                                                                                                                                                                                 Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                                                                                                                                                                   5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                                                                                                                                                                     Разладете се и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • моќност: 65 W • напон: 220V-240V~, 50-60Hz • вода и мраз за ладење и навлажнување на воздухот • чист воздух без загадување • 3 брзини на вентилаторот: ниска/средна/висока •...
                                                                                                                                                                                                                     5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                     Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                                                                                                                                                                       Разладете се и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • моќност: 65 W • напон: 220V-240V~, 50-60Hz • вода и мраз за ладење и навлажнување на воздухот • чист воздух без загадување • 3 брзини на вентилаторот: ниска/средна/висока •...
                                                                                                                                                                                                                       5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         3.499 ден.4.380 ден.
                                                                                                                                                                                                                         ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                                                                                                                                                                           3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                                                                                                                                                                             • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Дополнителна решетка за греење монтирана на шофершајбната • Основа со 4...
                                                                                                                                                                                                                             3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                             ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                                                                                                                                                                               • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Дополнителна решетка за греење монтирана на шофершајбната • Основа со 4...
                                                                                                                                                                                                                               3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена