Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Правосмукалки
Правосмукалки

66 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   9.590 ден.11.190 ден.
   Рачна правосмукалка SEVERIN HV 7153Рачна правосмукалка SEVERIN HV 7153
     9.590 ден.11.190 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
     Рачна правосмукалка SEVERIN HV 7153Рачна правосмукалка SEVERIN HV 7153
       Безжични правосмукалки
       Тивко работење: 75 dB Сад за прав од: 0.5 L Целосно полнење на батерија: 5 часа Литиум-јонска батерија: 22.2 V Работа: 40 минути Моќен мотор со две брзини Вклчена опција: турбо чистач LED светла на четката
       9.590 ден.11.190 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
       Рачна правосмукалка SEVERIN HV 7153Рачна правосмукалка SEVERIN HV 7153
         Безжични правосмукалки
         Тивко работење: 75 dB Сад за прав од: 0.5 L Целосно полнење на батерија: 5 часа Литиум-јонска батерија: 22.2 V Работа: 40 минути Моќен мотор со две брзини Вклчена опција: турбо чистач LED светла на четката
         9.590 ден.11.190 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
           11.490 ден.13.490 ден.
           Правосмукалка SEVERIN HV 7164 батерискаПравосмукалка SEVERIN HV 7164 батериска
             11.490 ден.13.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
             Правосмукалка SEVERIN HV 7164 батерискаПравосмукалка SEVERIN HV 7164 батериска
               Безжични правосмукалки
               Моќност: 300 W Тивко работење: 75 dB Сад за прав од: 0.5 L Вртежи во минута: 100.000 Целосно полнење на батерија: 6 часа Литиум-јонска батерија: 25.9 V Работа: 30 минути
               11.490 ден.13.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
               Правосмукалка SEVERIN HV 7164 батерискаПравосмукалка SEVERIN HV 7164 батериска
                 Безжични правосмукалки
                 Моќност: 300 W Тивко работење: 75 dB Сад за прав од: 0.5 L Вртежи во минута: 100.000 Целосно полнење на батерија: 6 часа Литиум-јонска батерија: 25.9 V Работа: 30 минути
                 11.490 ден.13.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                   18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker
                     9.990 ден.11.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                     18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker
                       18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со батерија 2Ah и индикатор за полнење на батеријата. Висока моќност со две брзини што овозможува  флексибилно чистење на под и тепих. Автоматско поставување на соодветна брзина за секој вид на под. Циклонско дејство за отстранување прашина и нечистотии од филтерот, што помага моќта на вшмукување да остане силна со долготрајни врвни перформанси....
                       9.990 ден.11.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                       18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker
                         18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со батерија 2Ah и индикатор за полнење на батеријата. Висока моќност со две брзини што овозможува  флексибилно чистење на под и тепих. Автоматско поставување на соодветна брзина за секој вид на под. Циклонско дејство за отстранување прашина и нечистотии од филтерот, што помага моќта на вшмукување да остане силна со долготрајни врвни перформанси....
                         9.990 ден.11.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                         18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker
                           8.990 ден.9.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                           18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker
                             Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батерија од 1.5Ah и напон 18V. Благодарение на сензорот за под интегриран во правосмукалката, автоматски се врши прилагодување на моќноста во зависност од типот на под. Со својата интегрирана батерија од 1,5Ah и двете брзини, правосмукалката има висока моќност за вшмукување на тврди подови и теписи. Циклонско дејство за отстранување прашина и...
                             8.990 ден.9.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                             18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker
                               Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батерија од 1.5Ah и напон 18V. Благодарение на сензорот за под интегриран во правосмукалката, автоматски се врши прилагодување на моќноста во зависност од типот на под. Со својата интегрирана батерија од 1,5Ah и двете брзини, правосмукалката има висока моќност за вшмукување на тврди подови и теписи. Циклонско дејство за отстранување прашина и...
                               8.990 ден.9.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                 18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker
                                   7.590 ден.8.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                   18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker
                                     Рачна батериска правосмукалка со интегрирана батерија од 2Ah и напон од 18V. Батериска правосмукалка со компактен дизајн совршена за секојдневно чистење. Со изборот на соодветната брзина добивате поголема моќност при чистењето за секаков вид на работа. Лесна за користење на тешко достапни места со помош на прилагодлив интегриран додаток. Поседува SMART TECH LED панел кој ја покажува...
                                     7.590 ден.8.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                     18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker
                                       Рачна батериска правосмукалка со интегрирана батерија од 2Ah и напон од 18V. Батериска правосмукалка со компактен дизајн совршена за секојдневно чистење. Со изборот на соодветната брзина добивате поголема моќност при чистењето за секаков вид на работа. Лесна за користење на тешко достапни места со помош на прилагодлив интегриран додаток. Поседува SMART TECH LED панел кој ја покажува...
                                       7.590 ден.8.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                         3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker
                                           2.390 ден.2.590 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                           3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker
                                             Правосмукалки за домаќинство
                                             Правосмукалка за домаќинство со напон од 3,6V и батерија од 1,5Ah за моќна и ефикасна работа која е секогаш подготвена за вшмукување. Ергономски дизајн за удобно користење и погодна за вшмукување на поголема количина нечистотија. Поседува резервоар и филер кои лесно се отстрануваат и овозможуваат едноставно и лесно одржување на правосмукалката, што го зголемува нејзиниот работен век.
                                             2.390 ден.2.590 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                             3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker
                                               Правосмукалки за домаќинство
                                               Правосмукалка за домаќинство со напон од 3,6V и батерија од 1,5Ah за моќна и ефикасна работа која е секогаш подготвена за вшмукување. Ергономски дизајн за удобно користење и погодна за вшмукување на поголема количина нечистотија. Поседува резервоар и филер кои лесно се отстрануваат и овозможуваат едноставно и лесно одржување на правосмукалката, што го зголемува нејзиниот работен век.
                                               2.390 ден.2.590 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                               Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro - црн - Роботска правосмукалкаXiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro - црн - Роботска правосмукалка
                                                 Моќ на вшмукување од 3000Pa, капацитет на батерија од 5200mAh, управување преку апликација | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава во 1-2 дена | 1 годинa гаранција
                                                 27.990 ден.Цена
                                                 Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro - црн - Роботска правосмукалкаXiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro - црн - Роботска правосмукалка
                                                   Моќ на вшмукување од 3000Pa, капацитет на батерија од 5200mAh, управување преку апликација | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава во 1-2 дена | 1 годинa гаранција
                                                   27.990 ден.Цена
                                                     5.590 ден.6.490 ден.
                                                     Правосмукалка GORENJE VC 2021 PSBKBU
                                                       5.590 ден.6.490 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                       Правосмукалка GORENJE VC 2021 PSBKBU
                                                         Правосмукалки за домаќинство
                                                         Максимална моќност на моторот: 2.000 W Со вреќичка За суво чистење Број на додатоци: 1 Универзална четка Проток на воздух: 39 L/s Волумен на вреќичката: 3 l Тип на цевка: Телескопска Дијаметар на цевката: 32 mm Должина на телескопската цевка: 80 cm Материјал на цевката: Метал 1 Хепа филтер Управувачка...
                                                         5.590 ден.6.490 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                         Правосмукалка GORENJE VC 2021 PSBKBU
                                                           Правосмукалки за домаќинство
                                                           Максимална моќност на моторот: 2.000 W Со вреќичка За суво чистење Број на додатоци: 1 Универзална четка Проток на воздух: 39 L/s Волумен на вреќичката: 3 l Тип на цевка: Телескопска Дијаметар на цевката: 32 mm Должина на телескопската цевка: 80 cm Материјал на цевката: Метал 1 Хепа филтер Управувачка...
                                                           5.590 ден.6.490 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                             2.490 ден.3.999 ден.
                                                             Рачна правосмукалка ADLER AD 7036Рачна правосмукалка ADLER AD 7036
                                                               2.490 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.509 ден. исклученоЦена
                                                               Рачна правосмукалка ADLER AD 7036Рачна правосмукалка ADLER AD 7036
                                                                 Правосмукалки за домаќинство
                                                                 800W Mоќност Отстранлив пластичен сад за прав со капацитет од 1,5l Off/On прекинувач Должина на кабел 7m Филтер и сад погоден за чистење со вода Телескопска цевка Три различни додатоци (четки)
                                                                 2.490 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.509 ден. исклученоЦена
                                                                 Рачна правосмукалка ADLER AD 7036Рачна правосмукалка ADLER AD 7036
                                                                   Правосмукалки за домаќинство
                                                                   800W Mоќност Отстранлив пластичен сад за прав со капацитет од 1,5l Off/On прекинувач Должина на кабел 7m Филтер и сад погоден за чистење со вода Телескопска цевка Три различни додатоци (четки)
                                                                   2.490 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.509 ден. исклученоЦена
                                                                     2.390 ден.
                                                                     Правосмукалка MAX SVC 1060 RПравосмукалка MAX SVC 1060 R
                                                                       2.390 ден.Цена
                                                                       Правосмукалка MAX SVC 1060 RПравосмукалка MAX SVC 1060 R
                                                                         Правосмукалки за домаќинство
                                                                         Правосмукалка 2 во 1 Mоќност: 600W/Бучава: 80db Капацитет на садот: 0,8l Циклонски систем Двоен систем за филтрирање Хепа филтер што може да се пере Должина на кабел: 5 m
                                                                         2.390 ден.Цена
                                                                         Правосмукалка MAX SVC 1060 RПравосмукалка MAX SVC 1060 R
                                                                           Правосмукалки за домаќинство
                                                                           Правосмукалка 2 во 1 Mоќност: 600W/Бучава: 80db Капацитет на садот: 0,8l Циклонски систем Двоен систем за филтрирање Хепа филтер што може да се пере Должина на кабел: 5 m
                                                                           2.390 ден.Цена
                                                                             17.990 ден.18.990 ден.
                                                                             Станица за автоматско празнење на Roborock S7Станица за автоматско празнење на Roborock S7
                                                                               17.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                               Станица за автоматско празнење на Roborock S7Станица за автоматско празнење на Roborock S7
                                                                                 Автоматско празнење на резервоарот, интелигентен начин на собирање прашина |  Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 2 години гаранција
                                                                                 17.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 Станица за автоматско празнење на Roborock S7Станица за автоматско празнење на Roborock S7
                                                                                   Автоматско празнење на резервоарот, интелигентен начин на собирање прашина |  Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 2 години гаранција
                                                                                   17.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     23.990 ден.24.990 ден.
                                                                                     Jimmy H9 Pro - Безжична правосмукалкаJimmy H9 Pro - Безжична правосмукалка
                                                                                       23.990 ден.24.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       Jimmy H9 Pro - Безжична правосмукалкаJimmy H9 Pro - Безжична правосмукалка
                                                                                         Безжични правосмукалки
                                                                                         Мотор 600W, 110 000 вртежи/мин, LED екран, автономија до 80 минути | Брза испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
                                                                                         23.990 ден.24.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         Jimmy H9 Pro - Безжична правосмукалкаJimmy H9 Pro - Безжична правосмукалка
                                                                                           Безжични правосмукалки
                                                                                           Мотор 600W, 110 000 вртежи/мин, LED екран, автономија до 80 минути | Брза испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
                                                                                           23.990 ден.24.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                           360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
                                                                                             360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
                                                                                               Елегантен дизајн, со софистицирана 3D технологија, тивка со висока вшмукувачка моќ од 3300pa | Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
                                                                                               33.990 ден.Цена
                                                                                               360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
                                                                                                 Елегантен дизајн, со софистицирана 3D технологија, тивка со висока вшмукувачка моќ од 3300pa | Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
                                                                                                 33.990 ден.Цена
                                                                                                   Xiaomi Jimmy JV85 - Безжична правосмукалкаXiaomi Jimmy JV85 - Безжична правосмукалка
                                                                                                     17.990 ден.Цена
                                                                                                     Xiaomi Jimmy JV85 - Безжична правосмукалкаXiaomi Jimmy JV85 - Безжична правосмукалка
                                                                                                       Безжични правосмукалки
                                                                                                       Мотор 500W, моќност на вшмукување 185AW, LED дисплеј, HEPA-13 филтер, автономија 60 мин., ергономски дизајн | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава од 1-2 дена | 2 години гаранција
                                                                                                       17.990 ден.Цена
                                                                                                       Xiaomi Jimmy JV85 - Безжична правосмукалкаXiaomi Jimmy JV85 - Безжична правосмукалка
                                                                                                         Безжични правосмукалки
                                                                                                         Мотор 500W, моќност на вшмукување 185AW, LED дисплеј, HEPA-13 филтер, автономија 60 мин., ергономски дизајн | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава од 1-2 дена | 2 години гаранција
                                                                                                         17.990 ден.Цена
                                                                                                           VIOMI A9 - Безжична правосмукалкаVIOMI A9 - Безжична правосмукалка
                                                                                                             13.990 ден.Цена
                                                                                                             VIOMI A9 - Безжична правосмукалкаVIOMI A9 - Безжична правосмукалка
                                                                                                               Безжични правосмукалки
                                                                                                               4 во 1 безжична правосмукалка, мотор со јачина од 400W, 120 AW (23Kpa) моќ на вшмукување | Бесплатна испорака од магацин во Македонија  | 2 години гаранција 
                                                                                                               13.990 ден.Цена
                                                                                                               VIOMI A9 - Безжична правосмукалкаVIOMI A9 - Безжична правосмукалка
                                                                                                                 Безжични правосмукалки
                                                                                                                 4 во 1 безжична правосмукалка, мотор со јачина од 400W, 120 AW (23Kpa) моќ на вшмукување | Бесплатна испорака од магацин во Македонија  | 2 години гаранција 
                                                                                                                 13.990 ден.Цена
                                                                                                                   36.990 ден.41.990 ден.
                                                                                                                   Viomi S9 - Роботска правосмукалка - БелаViomi S9 - Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                     36.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Viomi S9 - Роботска правосмукалка - БелаViomi S9 - Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                       Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                       Опремен со 24 сензори, алгоритам за симулирано рачно чистење, 2700Pa моќ на вшмукување | Официјални дистрибутери во Македонија | Брза и бесплатна достава низ цела Македонија | 2 години гаранција
                                                                                                                       36.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Viomi S9 - Роботска правосмукалка - БелаViomi S9 - Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                         Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                         Опремен со 24 сензори, алгоритам за симулирано рачно чистење, 2700Pa моќ на вшмукување | Официјални дистрибутери во Македонија | Брза и бесплатна достава низ цела Македонија | 2 години гаранција
                                                                                                                         36.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           4.690 ден.5.199 ден.
                                                                                                                           Правосмукалка Макс Домино Њ006 белаПравосмукалка Макс Домино Њ006 бела
                                                                                                                             4.690 ден.5.199 ден.Редовна цена-509 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Правосмукалка Макс Домино Њ006 белаПравосмукалка Макс Домино Њ006 бела
                                                                                                                               Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                               Моќност: 2000W Електронска контрола на брзината Телескопска цевка од нерѓосувачки челик Сунѓерест филтер Пластична четка 2 во 1 мала четка Платнена кеса Автоматско враќање на кабелот
                                                                                                                               4.690 ден.5.199 ден.Редовна цена-509 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Правосмукалка Макс Домино Њ006 белаПравосмукалка Макс Домино Њ006 бела
                                                                                                                                 Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                                 Моќност: 2000W Електронска контрола на брзината Телескопска цевка од нерѓосувачки челик Сунѓерест филтер Пластична четка 2 во 1 мала четка Платнена кеса Автоматско враќање на кабелот
                                                                                                                                 4.690 ден.5.199 ден.Редовна цена-509 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   3.490 ден.4.390 ден.
                                                                                                                                   Правосмукалка Макс ВЦ 777 ДПравосмукалка Макс ВЦ 777 Д
                                                                                                                                     3.490 ден.4.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     Правосмукалка Макс ВЦ 777 ДПравосмукалка Макс ВЦ 777 Д
                                                                                                                                       Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                                       Моќност:2200W Електонска контрола на брзината Хепа филтер Нивоа на филтрација:6 Хромирана телескопска цевка Црево  со рачка со механичка контрола на јачината Голема четка за под Платнена кеса со капацитет:4,5L Индикатор за полна ќеса Автоматско собирање на кабелот Кабел: 5м Работен опсег: 8м
                                                                                                                                       3.490 ден.4.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       Правосмукалка Макс ВЦ 777 ДПравосмукалка Макс ВЦ 777 Д
                                                                                                                                         Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                                         Моќност:2200W Електонска контрола на брзината Хепа филтер Нивоа на филтрација:6 Хромирана телескопска цевка Црево  со рачка со механичка контрола на јачината Голема четка за под Платнена кеса со капацитет:4,5L Индикатор за полна ќеса Автоматско собирање на кабелот Кабел: 5м Работен опсег: 8м
                                                                                                                                         3.490 ден.4.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           2.590 ден.3.190 ден.
                                                                                                                                           Правосмукалка Макс 22 црна автоматикПравосмукалка Макс 22 црна автоматик
                                                                                                                                             2.590 ден.3.190 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             Правосмукалка Макс 22 црна автоматикПравосмукалка Макс 22 црна автоматик
                                                                                                                                               Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                                               Моќност: 1600W Автоматска контрола на брзината Автоматско враќање на кабел од 5 метри 2 пластични цевки Флескибилно црево Пластична четка со тркала Платнена кеса Четка за недостапни места Боја црна
                                                                                                                                               2.590 ден.3.190 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               Правосмукалка Макс 22 црна автоматикПравосмукалка Макс 22 црна автоматик
                                                                                                                                                 Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                                                 Моќност: 1600W Автоматска контрола на брзината Автоматско враќање на кабел од 5 метри 2 пластични цевки Флескибилно црево Пластична четка со тркала Платнена кеса Четка за недостапни места Боја црна
                                                                                                                                                 2.590 ден.3.190 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   5.499 ден.7.332 ден.
                                                                                                                                                   Правосмукалка Северин 7044Правосмукалка Северин 7044
                                                                                                                                                     5.499 ден.7.332 ден.Редовна цена-1.833 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     Правосмукалка Северин 7044Правосмукалка Северин 7044
                                                                                                                                                       Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                                                       Моќност: 700W Бучавост: 74 db Капацитет на вреќичка:3Л Црево: 180cm Метална телескопска цевка: 81cm Гумирана рачка на спојот црево-цевка Кабел:6m Вкупен опсег при работа:9m Хепа Филтер:13 слоја Нивоа на филтрирање:6 Димензии: 26,7x41,4x24,0 cm Тежина: 3,9Kg
                                                                                                                                                       5.499 ден.7.332 ден.Редовна цена-1.833 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Правосмукалка Северин 7044Правосмукалка Северин 7044
                                                                                                                                                         Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                                                         Моќност: 700W Бучавост: 74 db Капацитет на вреќичка:3Л Црево: 180cm Метална телескопска цевка: 81cm Гумирана рачка на спојот црево-цевка Кабел:6m Вкупен опсег при работа:9m Хепа Филтер:13 слоја Нивоа на филтрирање:6 Димензии: 26,7x41,4x24,0 cm Тежина: 3,9Kg
                                                                                                                                                         5.499 ден.7.332 ден.Редовна цена-1.833 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ роботска правосмукалкаXiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ роботска правосмукалка
                                                                                                                                                             27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ роботска правосмукалкаXiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ роботска правосмукалка
                                                                                                                                                               Вшмукувачка моќ од 3000Pa, суво и влажно чистење, голем капацитет на батерија од 5200mAh | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција 
                                                                                                                                                               27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ роботска правосмукалкаXiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ роботска правосмукалка
                                                                                                                                                                 Вшмукувачка моќ од 3000Pa, суво и влажно чистење, голем капацитет на батерија од 5200mAh | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција 
                                                                                                                                                                 27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Xiaomi Dreame D9 - роботска правосмукалка - белаXiaomi Dreame D9 - роботска правосмукалка - бела
                                                                                                                                                                   Xiaomi Dreame D9 - роботска правосмукалка - белаXiaomi Dreame D9 - роботска правосмукалка - бела
                                                                                                                                                                     Вшмукувачка моќ од 3000Pa, суво и влажно чистење, голем капацитет на батерија од 5200mAh | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција 
                                                                                                                                                                     22.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                     Xiaomi Dreame D9 - роботска правосмукалка - белаXiaomi Dreame D9 - роботска правосмукалка - бела
                                                                                                                                                                       Вшмукувачка моќ од 3000Pa, суво и влажно чистење, голем капацитет на батерија од 5200mAh | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција 
                                                                                                                                                                       22.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                         36.990 ден.41.990 ден.
                                                                                                                                                                         Viomi S9 - Роботска правосмукалка - ЦрнаViomi S9 - Роботска правосмукалка - Црна
                                                                                                                                                                           36.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           Viomi S9 - Роботска правосмукалка - ЦрнаViomi S9 - Роботска правосмукалка - Црна
                                                                                                                                                                             Опремен со 24 сензори, 2700Pa моќ на вшмукување | Официјални дистрибутери во Македонија | Брза и бесплатна достава низ цела Македонија | 2 години гаранција
                                                                                                                                                                             36.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             Viomi S9 - Роботска правосмукалка - ЦрнаViomi S9 - Роботска правосмукалка - Црна
                                                                                                                                                                               Опремен со 24 сензори, 2700Pa моќ на вшмукување | Официјални дистрибутери во Македонија | Брза и бесплатна достава низ цела Македонија | 2 години гаранција
                                                                                                                                                                               36.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               Proscenic M7 PRO - Роботска правосмукалка + База за самостојно празнење на отпадProscenic M7 PRO - Роботска правосмукалка + База за самостојно празнење на отпад
                                                                                                                                                                                 2600Pa, 5200mAh, суво и водено чистење, 24 сензори, LDS, зачувување на повеќе мапи, управување преку апликација, поддржува Alexa и Google Assistant. Со база за самостојно празнење на отпад | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | ЕУ верзија | 2 години гаранција
                                                                                                                                                                                 29.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                 Proscenic M7 PRO - Роботска правосмукалка + База за самостојно празнење на отпадProscenic M7 PRO - Роботска правосмукалка + База за самостојно празнење на отпад
                                                                                                                                                                                   2600Pa, 5200mAh, суво и водено чистење, 24 сензори, LDS, зачувување на повеќе мапи, управување преку апликација, поддржува Alexa и Google Assistant. Со база за самостојно празнење на отпад | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | ЕУ верзија | 2 години гаранција
                                                                                                                                                                                   29.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                   Xiaomi Jimmy JV85 Pro - Безжична правосмукалка - ВиолетоваXiaomi Jimmy JV85 Pro - Безжична правосмукалка - Виолетова
                                                                                                                                                                                     19.990 ден.24.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                     Xiaomi Jimmy JV85 Pro - Безжична правосмукалка - ВиолетоваXiaomi Jimmy JV85 Pro - Безжична правосмукалка - Виолетова
                                                                                                                                                                                       Мотор 550W, моќ на вшмукување 200AW, LED екран, филтер HEPA-13, автономија до 70 минути, различни додатоци во пакувањето |  Испорака од магацин во Македонија  | 2 години гаранција | EУ верзија
                                                                                                                                                                                       19.990 ден.24.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       Xiaomi Jimmy JV85 Pro - Безжична правосмукалка - ВиолетоваXiaomi Jimmy JV85 Pro - Безжична правосмукалка - Виолетова
                                                                                                                                                                                         Мотор 550W, моќ на вшмукување 200AW, LED екран, филтер HEPA-13, автономија до 70 минути, различни додатоци во пакувањето |  Испорака од магацин во Македонија  | 2 години гаранција | EУ верзија
                                                                                                                                                                                         19.990 ден.24.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         Правосмукалка за автомобил 12V 370ml - BLACK+DECKERПравосмукалка за автомобил 12V 370ml - BLACK+DECKER
                                                                                                                                                                                           Правосмукалка за автомобил 12V 370ml - BLACK+DECKERПравосмукалка за автомобил 12V 370ml - BLACK+DECKER
                                                                                                                                                                                             Автомобилски правосмукалки
                                                                                                                                                                                             2.399 ден.Цена
                                                                                                                                                                                             Правосмукалка за автомобил 12V 370ml - BLACK+DECKERПравосмукалка за автомобил 12V 370ml - BLACK+DECKER
                                                                                                                                                                                               Автомобилски правосмукалки
                                                                                                                                                                                               2.399 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                 360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                                                                                                   23.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                                                                                                     5200mAh батерија, моќ на вшмукување 2200Pa, сензор LDS Lidar, сензор против удар, управување со мапа, до 3 часа автономија, функција на мокро и суво чистење | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | ЕУ верзија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                                     23.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                     360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                                                                                                       5200mAh батерија, моќ на вшмукување 2200Pa, сензор LDS Lidar, сензор против удар, управување со мапа, до 3 часа автономија, функција на мокро и суво чистење | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | ЕУ верзија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                                       23.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                         20.990 ден.28.990 ден.
                                                                                                                                                                                                         Viomi SE - Роботска правосмукалка - БелаViomi SE - Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                                                                                                           20.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           Viomi SE - Роботска правосмукалка - БелаViomi SE - Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                                                                                                             Моќ 2200Pa, влажно чистење и вшмукување, 2во1 резервоар за вода и прашина, сензори и алгоритми | Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години.
                                                                                                                                                                                                             20.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                             Viomi SE - Роботска правосмукалка - БелаViomi SE - Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                                                                                                               Моќ 2200Pa, влажно чистење и вшмукување, 2во1 резервоар за вода и прашина, сензори и алгоритми | Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години.
                                                                                                                                                                                                               20.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                 27.990 ден.35.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                 Viomi V3 - Роботска правосмукалка - ЦрнаViomi V3 - Роботска правосмукалка - Црна
                                                                                                                                                                                                                   27.990 ден.35.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   Viomi V3 - Роботска правосмукалка - ЦрнаViomi V3 - Роботска правосмукалка - Црна
                                                                                                                                                                                                                     Меморира 5 различни мапи, екстра резервоар за вода од 550мл, 7 програмирања. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години.
                                                                                                                                                                                                                     27.990 ден.35.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                     Viomi V3 - Роботска правосмукалка - ЦрнаViomi V3 - Роботска правосмукалка - Црна
                                                                                                                                                                                                                       Меморира 5 различни мапи, екстра резервоар за вода од 550мл, 7 програмирања. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години.
                                                                                                                                                                                                                       27.990 ден.35.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       Xiaomi Jimmy JV65 - Mop Plus 2 во 1 безжична правосмукалка - ЦрвенаXiaomi Jimmy JV65 - Mop Plus 2 во 1 безжична правосмукалка - Црвена
                                                                                                                                                                                                                         15.990 ден.19.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         Xiaomi Jimmy JV65 - Mop Plus 2 во 1 безжична правосмукалка - ЦрвенаXiaomi Jimmy JV65 - Mop Plus 2 во 1 безжична правосмукалка - Црвена
                                                                                                                                                                                                                           Ергономски дизајн, бициклонска моќ од 21kPa, brushless мотор со 100.000 вртежи/мин. Испорака од магацин во Македонија  | 2 години гаранција | EУ верзија
                                                                                                                                                                                                                           15.990 ден.19.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           Xiaomi Jimmy JV65 - Mop Plus 2 во 1 безжична правосмукалка - ЦрвенаXiaomi Jimmy JV65 - Mop Plus 2 во 1 безжична правосмукалка - Црвена
                                                                                                                                                                                                                             Ергономски дизајн, бициклонска моќ од 21kPa, brushless мотор со 100.000 вртежи/мин. Испорака од магацин во Македонија  | 2 години гаранција | EУ верзија
                                                                                                                                                                                                                             15.990 ден.19.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена