Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Автомобилски правосмукалки
Автомобилски правосмукалки

3 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Рачна правосмукалка за во автомобил HVC-055Рачна правосмукалка за во автомобил HVC-055
     1.599 ден.1.959 ден.Редовна цена-360 ден. исклученоЦена
     Рачна правосмукалка за во автомобил HVC-055Рачна правосмукалка за во автомобил HVC-055
       Автомобилски правосмукалки
       Моќност: 55W Напон 7.4V Капацитет на садотТ:400 ml Филтер кој лесно се чисти Мокро и суво усисување Должина на кабелот за полнење: 3m Додатоци Адаптер за полнење во кола Две четки Црево
       1.599 ден.1.959 ден.Редовна цена-360 ден. исклученоЦена
       Рачна правосмукалка за во автомобил HVC-055Рачна правосмукалка за во автомобил HVC-055
         Автомобилски правосмукалки
         Моќност: 55W Напон 7.4V Капацитет на садотТ:400 ml Филтер кој лесно се чисти Мокро и суво усисување Должина на кабелот за полнење: 3m Додатоци Адаптер за полнење во кола Две четки Црево
         1.599 ден.1.959 ден.Редовна цена-360 ден. исклученоЦена
           Рачна правосмукалка за во автомобил HVCC-060Рачна правосмукалка за во автомобил HVCC-060
             899 ден.999 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
             Рачна правосмукалка за во автомобил HVCC-060Рачна правосмукалка за во автомобил HVCC-060
               Автомобилски правосмукалки
               Моќност: 60W Напон 12V Капацитет на садотТ:400 ml Филтер кој лесно се чисти Должина на кабелот за полнење: 3m Додатоци Адаптер за полнење во кола Две четки Црево
               899 ден.999 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
               Рачна правосмукалка за во автомобил HVCC-060Рачна правосмукалка за во автомобил HVCC-060
                 Автомобилски правосмукалки
                 Моќност: 60W Напон 12V Капацитет на садотТ:400 ml Филтер кој лесно се чисти Должина на кабелот за полнење: 3m Додатоци Адаптер за полнење во кола Две четки Црево
                 899 ден.999 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                 Правосмукалка за автомобил 12V 370ml - BLACK+DECKERПравосмукалка за автомобил 12V 370ml - BLACK+DECKER
                   Правосмукалка за автомобил 12V 370ml - BLACK+DECKERПравосмукалка за автомобил 12V 370ml - BLACK+DECKER
                     Автомобилски правосмукалки
                     2.399 ден.Цена
                     Правосмукалка за автомобил 12V 370ml - BLACK+DECKERПравосмукалка за автомобил 12V 370ml - BLACK+DECKER
                       Автомобилски правосмукалки
                       2.399 ден.Цена