Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Справи и опрема за вежбање
Справи и опрема за вежбање
Поткатегории

165 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   59.999 ден.
   LOTTO FORZA Трака за трчањеLOTTO FORZA Трака за трчање
     59.999 ден.Цена
     LOTTO FORZA Трака за трчањеLOTTO FORZA Трака за трчање
       Траки за трчање
        Електрична трака за трчање со мотор од 3.5 коњски сили  Површина за трчање 140x48 cm  Максимална тежина на корисник 120 kg  Брзина на трчање 1-18км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 64 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
       59.999 ден.Цена
       LOTTO FORZA Трака за трчањеLOTTO FORZA Трака за трчање
         Траки за трчање
          Електрична трака за трчање со мотор од 3.5 коњски сили  Површина за трчање 140x48 cm  Максимална тежина на корисник 120 kg  Брзина на трчање 1-18км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 64 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
         59.999 ден.Цена
           21.999 ден.
           LOTTO OPTIMA Трака за трчањеLOTTO OPTIMA Трака за трчање
             21.999 ден.Цена
             LOTTO OPTIMA Трака за трчањеLOTTO OPTIMA Трака за трчање
               Траки за трчање
               Електрична трака за трчање со мотор од 1.25 коњски сили  Површина за трчање 110x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на трчање 1-10км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
               21.999 ден.Цена
               LOTTO OPTIMA Трака за трчањеLOTTO OPTIMA Трака за трчање
                 Траки за трчање
                 Електрична трака за трчање со мотор од 1.25 коњски сили  Површина за трчање 110x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на трчање 1-10км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
                 21.999 ден.Цена
                   69.999 ден.
                   LOTTO GRANDE Трака за трчањеLOTTO GRANDE Трака за трчање
                     69.999 ден.Цена
                     LOTTO GRANDE Трака за трчањеLOTTO GRANDE Трака за трчање
                       Траки за трчање
                        Електрична трака за трчање со мотор од 3.5 коњски сили  Површина за трчање 150x51 cm  Максимална тежина на корисник 130 kg  Брзина на трчање 1-20км/ч  ЛЦД екран 7"со сино осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 64 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
                       69.999 ден.Цена
                       LOTTO GRANDE Трака за трчањеLOTTO GRANDE Трака за трчање
                         Траки за трчање
                          Електрична трака за трчање со мотор од 3.5 коњски сили  Површина за трчање 150x51 cm  Максимална тежина на корисник 130 kg  Брзина на трчање 1-20км/ч  ЛЦД екран 7"со сино осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 64 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  маснотии во...
                         69.999 ден.Цена
                           4.990 ден.8.990 ден.
                           Сет тегови 85кгСет тегови 85кг
                             4.990 ден.8.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                             Сет тегови 85кгСет тегови 85кг
                               Tегови со вкупна тежина од 85кг (6x7.5kg | 4x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                               4.990 ден.8.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                               Сет тегови 85кгСет тегови 85кг
                                 Tегови со вкупна тежина од 85кг (6x7.5kg | 4x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                                 4.990 ден.8.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                   24.990 ден.25.990 ден.
                                   Xiaomi Yesoul C1H Spinning Bike статичен велосипед црн
                                     24.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                     Xiaomi Yesoul C1H Spinning Bike статичен велосипед црн
                                       Магнетен систем, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн Испорака од магацин во...
                                       24.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                       Xiaomi Yesoul C1H Spinning Bike статичен велосипед црн
                                         Магнетен систем, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн Испорака од магацин во...
                                         24.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                           23.990 ден.26.990 ден.
                                           Xiaomi Walking Pad A1 PRO - лента за пешачењеXiaomi Walking Pad A1 PRO - лента за пешачење
                                             23.990 ден.26.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                             Xiaomi Walking Pad A1 PRO - лента за пешачењеXiaomi Walking Pad A1 PRO - лента за пешачење
                                               Совршен сојузник во домашното вежбање: A1 Pro лентата се карактеризира со елегантен, заоблен и префинет дизајн, а исто така штеди простор во домот. Модерниот и минималистички дизајн и паметната технологија со која се одликува ѝ донеле бројни признанија на одржувањето на Design Awards 2019.
                                               23.990 ден.26.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                               Xiaomi Walking Pad A1 PRO - лента за пешачењеXiaomi Walking Pad A1 PRO - лента за пешачење
                                                 Совршен сојузник во домашното вежбање: A1 Pro лентата се карактеризира со елегантен, заоблен и префинет дизајн, а исто така штеди простор во домот. Модерниот и минималистички дизајн и паметната технологија со која се одликува ѝ донеле бројни признанија на одржувањето на Design Awards 2019.
                                                 23.990 ден.26.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                  • Распродажба!
                                                  Комбинирана справа за вежбање
                                                   • Распродажба!
                                                   13.990 ден.Цена
                                                   Комбинирана справа за вежбање
                                                    • Распродажба!
                                                    Справи и опрема за вежбање
                                                    • Комбинирана справа за вежбање, совршена за вежбање на разновидни вежби за раст на мускулите. • Мултифункционалната справа има цврста рамка изработена од висококвалитетен челичен профил и конструкција кој лесно се складира. • Овозможува: тренинзи за гради, раце, раменици, стомачни мускули и тн. • Две позиции на наслон на клупа: рамна и накосена. • Прилагодлива...
                                                    13.990 ден.Цена
                                                    Комбинирана справа за вежбање
                                                     • Распродажба!
                                                     Справи и опрема за вежбање
                                                     • Комбинирана справа за вежбање, совршена за вежбање на разновидни вежби за раст на мускулите. • Мултифункционалната справа има цврста рамка изработена од висококвалитетен челичен профил и конструкција кој лесно се складира. • Овозможува: тренинзи за гради, раце, раменици, стомачни мускули и тн. • Две позиции на наслон на клупа: рамна и накосена. • Прилагодлива...
                                                     13.990 ден.Цена
                                                       3.690 ден.4.690 ден.
                                                       Сет тегови 40 кг.Сет тегови 40 кг.
                                                         3.690 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                         Сет тегови 40 кг.Сет тегови 40 кг.
                                                           • Збир на тегови со повеќе функции за задоволување на вашите дневни потреби за фитнес. • Едноставни за составување. • Овој сет вклучува: ▬ 4x1,25 KG лиени плочи со тежина. ▬ 4x2,5 KG лиени плочи со тежина. ▬ 8x3 KG лиени плочи со тежина. ▬ 2 x шипки. ▬ 1 X конектор. ▬ Ракавици. ▬ Упатство за вежби. • Димензии на...
                                                           3.690 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                           Сет тегови 40 кг.Сет тегови 40 кг.
                                                             • Збир на тегови со повеќе функции за задоволување на вашите дневни потреби за фитнес. • Едноставни за составување. • Овој сет вклучува: ▬ 4x1,25 KG лиени плочи со тежина. ▬ 4x2,5 KG лиени плочи со тежина. ▬ 8x3 KG лиени плочи со тежина. ▬ 2 x шипки. ▬ 1 X конектор. ▬ Ракавици. ▬ Упатство за вежби. • Димензии на...
                                                             3.690 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                              • Распродажба!
                                                              6.990 ден.7.990 ден.
                                                              Бенџ клупа
                                                               • Распродажба!
                                                               6.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                               Бенџ клупа
                                                                • Распродажба!
                                                                Справи и опрема за вежбање
                                                                • Одржувајте ја вашата форма со различни вежби. • Безбедна, изработена од висококвалитетна и издржлива челична дебела цевка. <span style="color:#222222;font-family:Arial, Helvetica,...
                                                                6.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                Бенџ клупа
                                                                 • Распродажба!
                                                                 Справи и опрема за вежбање
                                                                 • Одржувајте ја вашата форма со различни вежби. • Безбедна, изработена од висококвалитетна и издржлива челична дебела цевка. <span style="color:#222222;font-family:Arial, Helvetica,...
                                                                 6.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                   700 ден.
                                                                   Пилатес топка 75 cmПилатес топка 75 cm
                                                                     700 ден.Цена
                                                                     Пилатес топка 75 cmПилатес топка 75 cm
                                                                       Справи и опрема за вежбање
                                                                       • Пилатес топката е одличен избор ако сакате убаво обликувано тело и тенки елегантни мускули, а вежбањето со неа е толку популарно пред сè затоа што е многу забавно. Таа не само што дополнително ги активира и зацврстува мускулите, туку и ја подобрува издржливоста, координацијата, флексибилноста и ги прави вежбите релаксирачки. • Димензии на пакувањето: 20x24x10 cm. • Димензии...
                                                                       700 ден.Цена
                                                                       Пилатес топка 75 cmПилатес топка 75 cm
                                                                         Справи и опрема за вежбање
                                                                         • Пилатес топката е одличен избор ако сакате убаво обликувано тело и тенки елегантни мускули, а вежбањето со неа е толку популарно пред сè затоа што е многу забавно. Таа не само што дополнително ги активира и зацврстува мускулите, туку и ја подобрува издржливоста, координацијата, флексибилноста и ги прави вежбите релаксирачки. • Димензии на пакувањето: 20x24x10 cm. • Димензии...
                                                                         700 ден.Цена
                                                                           600 ден.
                                                                           Пилатес топка 65 cm
                                                                             600 ден.Цена
                                                                             Пилатес топка 65 cm
                                                                               Справи и опрема за вежбање
                                                                               • Пилатес топката е одличен избор ако сакате убаво обликувано тело и тенки елегантни мускули, а вежбањето со неа е толку популарно пред сè затоа што е многу забавно. Таа не само што дополнително ги активира и зацврстува мускулите, туку и ја подобрува издржливоста, координацијата, флексибилноста и ги прави вежбите релаксирачки. • Димензии на пакувањето: 20x24x10 cm. • Димензии...
                                                                               600 ден.Цена
                                                                               Пилатес топка 65 cm
                                                                                 Справи и опрема за вежбање
                                                                                 • Пилатес топката е одличен избор ако сакате убаво обликувано тело и тенки елегантни мускули, а вежбањето со неа е толку популарно пред сè затоа што е многу забавно. Таа не само што дополнително ги активира и зацврстува мускулите, туку и ја подобрува издржливоста, координацијата, флексибилноста и ги прави вежбите релаксирачки. • Димензии на пакувањето: 20x24x10 cm. • Димензии...
                                                                                 600 ден.Цена
                                                                                   490 ден.
                                                                                   Држач со вакум за стомачни
                                                                                     490 ден.Цена
                                                                                     Држач со вакум за стомачни
                                                                                       Справи и опрема за вежбање
                                                                                       • Оваа справа за вежбање е направена од висококвалитетна пена со висока густина, безбедна и еколошка, удобна е за време на вежбањето и обезбедува заштита на глуждот за да се спречат повреди. Помага во повеќе функции како што се стомачни, склекови и истегнување. • Силното самовшмукување му овозможува на овој уред да се прицврсти на која било мазна подна површина како што е подот од...
                                                                                       490 ден.Цена
                                                                                       Држач со вакум за стомачни
                                                                                         Справи и опрема за вежбање
                                                                                         • Оваа справа за вежбање е направена од висококвалитетна пена со висока густина, безбедна и еколошка, удобна е за време на вежбањето и обезбедува заштита на глуждот за да се спречат повреди. Помага во повеќе функции како што се стомачни, склекови и истегнување. • Силното самовшмукување му овозможува на овој уред да се прицврсти на која било мазна подна површина како што е подот од...
                                                                                         490 ден.Цена
                                                                                           390 ден.
                                                                                           Фитнес клешта
                                                                                             390 ден.Цена
                                                                                             Фитнес клешта
                                                                                               Справи и опрема за вежбање
                                                                                               • Изработена од пвц материјал, челична пружина и густа пена, мека и удобна, силна апсорпција на пот. Слабеење на рацете, нозете, бутовите, намалување на маснотиите на бутовите, при долготрајна употреба. • Димензии на производот: 25x10 cm.
                                                                                               390 ден.Цена
                                                                                               Фитнес клешта
                                                                                                 Справи и опрема за вежбање
                                                                                                 • Изработена од пвц материјал, челична пружина и густа пена, мека и удобна, силна апсорпција на пот. Слабеење на рацете, нозете, бутовите, намалување на маснотиите на бутовите, при долготрајна употреба. • Димензии на производот: 25x10 cm.
                                                                                                 390 ден.Цена
                                                                                                   390 ден.
                                                                                                   Сет рачки за склекови
                                                                                                     390 ден.Цена
                                                                                                     Сет рачки за склекови
                                                                                                       Справи и опрема за вежбање
                                                                                                       • Користењето на овие рачки за склекови е одличен начин да ги тренирате вашите мускули со минимално влијание врз зглобовите. Овие шипки се направени од издржлив материјал што ви овозможува да бидете стабилни додека тренирате. Зглобовите и рамената се ослободени од структурата на шипките за притискање и така, можете целосно да се фокусирате на зајакнување на мускулите на грбот, градите и...
                                                                                                       390 ден.Цена
                                                                                                       Сет рачки за склекови
                                                                                                         Справи и опрема за вежбање
                                                                                                         • Користењето на овие рачки за склекови е одличен начин да ги тренирате вашите мускули со минимално влијание врз зглобовите. Овие шипки се направени од издржлив материјал што ви овозможува да бидете стабилни додека тренирате. Зглобовите и рамената се ослободени од структурата на шипките за притискање и така, можете целосно да се фокусирате на зајакнување на мускулите на грбот, градите и...
                                                                                                         390 ден.Цена
                                                                                                         Xiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32” Статичен ВелосипедXiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32” Статичен Велосипед
                                                                                                           Xiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32” Статичен ВелосипедXiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32” Статичен Велосипед
                                                                                                             Тивок велосипед за вежбање Yesoul G1 Max Elephant на Xiaomi со екран. Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом | 1 година гаранција | Брза испорака низ цела Македонија.
                                                                                                             39.990 ден.Цена
                                                                                                             Xiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32” Статичен ВелосипедXiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32” Статичен Велосипед
                                                                                                               Тивок велосипед за вежбање Yesoul G1 Max Elephant на Xiaomi со екран. Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом | 1 година гаранција | Брза испорака низ цела Македонија.
                                                                                                               39.990 ден.Цена
                                                                                                                 490 ден.
                                                                                                                 Eva mat подлога
                                                                                                                   490 ден.Цена
                                                                                                                   Eva mat подлога
                                                                                                                     Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                     Простирка од EVA материјал. Ултимативна повеќе наменска простирка во идеален однос на цена и примени. Аеробик, јога, пилатес, BLT, сончање на плажа, кампување итн. Сешто ќе посакате е изводливо и со достапна цена. Димензија: 173 x 61 x 0,3 cm
                                                                                                                     490 ден.Цена
                                                                                                                     Eva mat подлога
                                                                                                                       Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                       Простирка од EVA материјал. Ултимативна повеќе наменска простирка во идеален однос на цена и примени. Аеробик, јога, пилатес, BLT, сончање на плажа, кампување итн. Сешто ќе посакате е изводливо и со достапна цена. Димензија: 173 x 61 x 0,3 cm
                                                                                                                       490 ден.Цена
                                                                                                                         1.290 ден.1.690 ден.
                                                                                                                         Помагало за вежбање со вакумПомагало за вежбање со вакум
                                                                                                                           1.290 ден.1.690 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Помагало за вежбање со вакумПомагало за вежбање со вакум
                                                                                                                             Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                             • Ова помагало за вежбање со вакум ќе ви го олесни процесот на вежбање во домашни услови или на отворено. • Посебно за правење стомачни вежби бидејќи сега нема да имате потреба некој да ви ги држи нозете додека вежбате. • Со својата мултифункционалност ви помага при зацврстување на стомачните и грбните мускули, при правење на стомачни...
                                                                                                                             1.290 ден.1.690 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Помагало за вежбање со вакумПомагало за вежбање со вакум
                                                                                                                               Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                               • Ова помагало за вежбање со вакум ќе ви го олесни процесот на вежбање во домашни услови или на отворено. • Посебно за правење стомачни вежби бидејќи сега нема да имате потреба некој да ви ги држи нозете додека вежбате. • Со својата мултифункционалност ви помага при зацврстување на стомачните и грбните мускули, при правење на стомачни...
                                                                                                                               1.290 ден.1.690 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 790 ден.
                                                                                                                                 Боксерска рефлексна топкаБоксерска рефлексна топка
                                                                                                                                   790 ден.Цена
                                                                                                                                   Боксерска рефлексна топкаБоксерска рефлексна топка
                                                                                                                                     Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                     Спортот во боксот не се однесува само на силата и издржливоста, туку и на брзите рефлекси и точност.  Ова е токму она за што е дизајниран добар тренинг во боксот.  Ако сакате и вие да ги подобрите сопствените рефлекси на максимум, боксерската топка е токму она за вас.
                                                                                                                                     790 ден.Цена
                                                                                                                                     Боксерска рефлексна топкаБоксерска рефлексна топка
                                                                                                                                       Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                       Спортот во боксот не се однесува само на силата и издржливоста, туку и на брзите рефлекси и точност.  Ова е токму она за што е дизајниран добар тренинг во боксот.  Ако сакате и вие да ги подобрите сопствените рефлекси на максимум, боксерската топка е токму она за вас.
                                                                                                                                       790 ден.Цена
                                                                                                                                         440 ден.
                                                                                                                                         Заштитна подлога од пенаЗаштитна подлога од пена
                                                                                                                                           440 ден.Цена
                                                                                                                                           Заштитна подлога од пенаЗаштитна подлога од пена
                                                                                                                                             Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                             Заштитна подлога од пена за да го намалите ризикот од болка, модринки и повреди додека кревате тегови.  Дизајнот и универзалното склопување го прават најзгодниот ремен за изведување на најтешките вежби.
                                                                                                                                             440 ден.Цена
                                                                                                                                             Заштитна подлога од пенаЗаштитна подлога од пена
                                                                                                                                               Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                               Заштитна подлога од пена за да го намалите ризикот од болка, модринки и повреди додека кревате тегови.  Дизајнот и универзалното склопување го прават најзгодниот ремен за изведување на најтешките вежби.
                                                                                                                                               440 ден.Цена
                                                                                                                                                 940 ден.
                                                                                                                                                 Скала за агилностСкала за агилност
                                                                                                                                                   940 ден.Цена
                                                                                                                                                   Скала за агилностСкала за агилност
                                                                                                                                                     Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                     Оваа скала за агилност помага во подобрувањето на брзината на стапалото, забрзувањето и координацијата. Исто така скалата помага во развивањето на стабилноста на колената. Скалата е долга 6 метри и има 12 скалички.
                                                                                                                                                     940 ден.Цена
                                                                                                                                                     Скала за агилностСкала за агилност
                                                                                                                                                       Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                       Оваа скала за агилност помага во подобрувањето на брзината на стапалото, забрзувањето и координацијата. Исто така скалата помага во развивањето на стабилноста на колената. Скалата е долга 6 метри и има 12 скалички.
                                                                                                                                                       940 ден.Цена
                                                                                                                                                         16.900 ден.
                                                                                                                                                         Справа за вежбање
                                                                                                                                                           16.900 ден.Цена
                                                                                                                                                           Справа за вежбање
                                                                                                                                                             Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                             Дизајнот на оваа справа за вежбање овозможува максимална заштита од повреди и комфорт при тренинг. Оваа справа ги исполнува највисоките стандарди за биомеханика, ергономија и безбедност, обезбедувајќи максимални спортски перформанси. Дизајнот на ова клупа е направен да ги тренира мускулите на градниот кош, при што секундарниот товар паѓа на трицепс и предниот дел.
                                                                                                                                                             16.900 ден.Цена
                                                                                                                                                             Справа за вежбање
                                                                                                                                                               Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                               Дизајнот на оваа справа за вежбање овозможува максимална заштита од повреди и комфорт при тренинг. Оваа справа ги исполнува највисоките стандарди за биомеханика, ергономија и безбедност, обезбедувајќи максимални спортски перформанси. Дизајнот на ова клупа е направен да ги тренира мускулите на градниот кош, при што секундарниот товар паѓа на трицепс и предниот дел.
                                                                                                                                                               16.900 ден.Цена
                                                                                                                                                               Алуминиумски стап за одење (повеќе бои)
                                                                                                                                                                 Алуминиумски стап за одење (повеќе бои)
                                                                                                                                                                   Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                   Алуминиумски стап идеален за планинарење.  Може лесно да се расклопи. Стапот е практичен и преносен, лесно се собира и не завзема многу простор. Достапен е во повеќе бои: црвена и сина. Димензии на производот: - расклопен: 52 cm. - склопен: 110 cm.
                                                                                                                                                                   590 ден.Цена
                                                                                                                                                                   Алуминиумски стап за одење (повеќе бои)
                                                                                                                                                                     Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                     Алуминиумски стап идеален за планинарење.  Може лесно да се расклопи. Стапот е практичен и преносен, лесно се собира и не завзема многу простор. Достапен е во повеќе бои: црвена и сина. Димензии на производот: - расклопен: 52 cm. - склопен: 110 cm.
                                                                                                                                                                     590 ден.Цена
                                                                                                                                                                       3.490 ден.
                                                                                                                                                                       Вреќа за вода
                                                                                                                                                                         3.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                         Вреќа за вода
                                                                                                                                                                           Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                           Вреќата за вода нуди лесен начин за вежбање. Овозможува да постигнете вежбање за целото тело. Помага во зајакнување на мускулите на рацете, рамената, грбот, градите, стомачните и нозете. Вреќата е проѕирна и ви овозможува да ја контролирате тежината. Максималниот капацитет е 25 kg.
                                                                                                                                                                           3.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                           Вреќа за вода
                                                                                                                                                                             Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                             Вреќата за вода нуди лесен начин за вежбање. Овозможува да постигнете вежбање за целото тело. Помага во зајакнување на мускулите на рацете, рамената, грбот, градите, стомачните и нозете. Вреќата е проѕирна и ви овозможува да ја контролирате тежината. Максималниот капацитет е 25 kg.
                                                                                                                                                                             3.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                               1.290 ден.1.690 ден.
                                                                                                                                                                               ПВЦ пречка за агилност 5/1
                                                                                                                                                                                 1.290 ден.1.690 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 ПВЦ пречка за агилност 5/1
                                                                                                                                                                                   Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                                   Комплетот содржи 5 пречки со различна висина. Пречките можат да се користат за различни видови на вежби за кондиција, за подобрување на координацијата преку вежби за агилност и тренинзи за брзина на нозете. Димензии на производот:  - Најмала: 45x12x24 cm. - Мала: 45x22x18 cm. - Средна: 45x29x12 cm. - Голема: 45x38x22 cm. - Најголема: 47x49x25...
                                                                                                                                                                                   1.290 ден.1.690 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   ПВЦ пречка за агилност 5/1
                                                                                                                                                                                     Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                                     Комплетот содржи 5 пречки со различна висина. Пречките можат да се користат за различни видови на вежби за кондиција, за подобрување на координацијата преку вежби за агилност и тренинзи за брзина на нозете. Димензии на производот:  - Најмала: 45x12x24 cm. - Мала: 45x22x18 cm. - Средна: 45x29x12 cm. - Голема: 45x38x22 cm. - Најголема: 47x49x25...
                                                                                                                                                                                     1.290 ден.1.690 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       2.690 ден.
                                                                                                                                                                                       Вратило за врата
                                                                                                                                                                                         2.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                                         Вратило за врата
                                                                                                                                                                                           Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                                           Може да вежбате кога вратилото е прикачено на врата Одлично е за истегнување на грбот, градите и рамениците. Ги кондиционира и релаксира вашите мускули, дава сила и го зацврстува грбот. Вратилото е цврсто, лесно се монтира. Димензии на производот: 100x27x34 cm
                                                                                                                                                                                           2.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                                           Вратило за врата
                                                                                                                                                                                             Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                                             Може да вежбате кога вратилото е прикачено на врата Одлично е за истегнување на грбот, градите и рамениците. Ги кондиционира и релаксира вашите мускули, дава сила и го зацврстува грбот. Вратилото е цврсто, лесно се монтира. Димензии на производот: 100x27x34 cm
                                                                                                                                                                                             2.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                                               490 ден.
                                                                                                                                                                                               Пилатес стап
                                                                                                                                                                                                 490 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                 Пилатес стап
                                                                                                                                                                                                   Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                                                   Пилатес стапот е реквизит за вежби на техника на движење, флексибилност и идеален за рехабилитација. Малата тежина го прави исклучителен реквизит за индивидуално и групно вежбање. Димензии на производот: 156 cm.
                                                                                                                                                                                                   490 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                   Пилатес стап
                                                                                                                                                                                                     Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                                                     Пилатес стапот е реквизит за вежби на техника на движење, флексибилност и идеален за рехабилитација. Малата тежина го прави исклучителен реквизит за индивидуално и групно вежбање. Димензии на производот: 156 cm.
                                                                                                                                                                                                     490 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                       540 ден.
                                                                                                                                                                                                       Платформа за струк
                                                                                                                                                                                                         540 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                         Платформа за струк
                                                                                                                                                                                                           Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                                                           Платформата за струк помага за вежбање на стапалата, половината, нозете и колкот. Лесна е за употреба, издржлива и лесна за носење. Димензии на производот: 152x25x3 cm
                                                                                                                                                                                                           540 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                           Платформа за струк
                                                                                                                                                                                                             Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                                                             Платформата за струк помага за вежбање на стапалата, половината, нозете и колкот. Лесна е за употреба, издржлива и лесна за носење. Димензии на производот: 152x25x3 cm
                                                                                                                                                                                                             540 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                               4.190 ден.
                                                                                                                                                                                                               Л шипки за вежбање (сет од 2)Л шипки за вежбање (сет од 2)
                                                                                                                                                                                                                 4.190 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                 Л шипки за вежбање (сет од 2)Л шипки за вежбање (сет од 2)
                                                                                                                                                                                                                   Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                                                                   Конструкцијата на шипката е дизајнирана за безбедност и стабилност. Л шипката за вежбање е идеална за развој на горниот дел од телото. Може да се практикуваат вежби како што се склекови и кревање. Во сетот доаѓаат 2 Л шипки. Висина: 72cm Ширина: 62cm
                                                                                                                                                                                                                   4.190 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                   Л шипки за вежбање (сет од 2)Л шипки за вежбање (сет од 2)
                                                                                                                                                                                                                     Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                                                                     Конструкцијата на шипката е дизајнирана за безбедност и стабилност. Л шипката за вежбање е идеална за развој на горниот дел од телото. Може да се практикуваат вежби како што се склекови и кревање. Во сетот доаѓаат 2 Л шипки. Висина: 72cm Ширина: 62cm
                                                                                                                                                                                                                     4.190 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                       2.390 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                       T шипка за вежбањеT шипка за вежбање
                                                                                                                                                                                                                         2.390 ден.2.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         T шипка за вежбањеT шипка за вежбање
                                                                                                                                                                                                                           Т шипката е погодна за најразновидни вежби, за зајакнување на различни мускулни групи. При тренирање се активираат сите мускули во областа на рамото, градите, вратот и половината. Специфичниот дизајн и можноста за паралелен зафат гарантира активирање на главните мускули на грбот,подлактицата и коси абдоминални мускули. Вежбите се изведуваат во стоечка положба или на бенч...
                                                                                                                                                                                                                           2.390 ден.2.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           T шипка за вежбањеT шипка за вежбање
                                                                                                                                                                                                                             Т шипката е погодна за најразновидни вежби, за зајакнување на различни мускулни групи. При тренирање се активираат сите мускули во областа на рамото, градите, вратот и половината. Специфичниот дизајн и можноста за паралелен зафат гарантира активирање на главните мускули на грбот,подлактицата и коси абдоминални мускули. Вежбите се изведуваат во стоечка положба или на бенч...
                                                                                                                                                                                                                             2.390 ден.2.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                               5.490 ден.6.590 ден.
                                                                                                                                                                                                                               Тег гумиран Kettlebell 20kg
                                                                                                                                                                                                                                 5.490 ден.6.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                 Тег гумиран Kettlebell 20kg
                                                                                                                                                                                                                                   Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. Тежина на тег 20 kg. Димензии на производот: 20x26x15 cm..
                                                                                                                                                                                                                                   5.490 ден.6.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                   Тег гумиран Kettlebell 20kg
                                                                                                                                                                                                                                     Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. Тежина на тег 20 kg. Димензии на производот: 20x26x15 cm..
                                                                                                                                                                                                                                     5.490 ден.6.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена