Складирање, организери, транспорт

Поткатегории

Активни филтери

МЕТАЛЕН РАФТ MAX HR 2181...
-2 700 ден
  • -2 700 ден
  • Ново

МЕТАЛЕН РАФТ MAX HR 2181 1770х1600х600 4х600KG

Редовна цена 13 490 ден Цена 10 790 ден
4 На залиха

Метален рафт со вкупна носивост од 2400 kg. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 213Х120џХ60 5Х250кг

Редовна цена 7 999 ден Цена 6 499 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 1.250 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ХХЛ 1800Х1500Х600 4Х220 кг

Редовна цена 9 590 ден Цена 7 690 ден
7 На залиха

Метален рафт со вкупна носивост од 880 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 180Х120Х45 5Х250кг

Редовна цена 6 599 ден Цена 5 299 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 1.250 кг. | Лесно склопување на шрафови | Брза испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 180Х90Х40 5Х300кг

Редовна цена 4 090 ден Цена 3 290 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 1.500 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија.

Производот е додаен за споредба.