Навлаката е компактибилна со сите колички и овозможува лесна употрба во темница со својата специјална патентна структура која може да се види во темница.

Специфкација:

Димензии на производот: 49x150cm.

Димензии на пакувањето: 21x28x3cm.

900098
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.