Задржете ја топлината на млекото,чајчето или водата за вашето бебе каде и да патувате.

Термос за едно шише кој ќе ви преставува секојдневие каде и да појдете.

Идеален за одржување на температурата (топло-ладно).

Димензии на производот: 18x25x10cm.

29392
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.