• Ново

Технички карактеристики:

Должина на мач: 14 in / 29,5 заби

Tип на ланец: SP21G ( .325 , 1,1 mm )

Капацитет на батеријата: 4.0 Ah, 36 V

Полнач: QC 80,80W /220V- монофазен

Време на полнење до 100 % : 132 min

Тежина без батерија: 2.6 kg

Вид на пила: Батериска

Производител: Husqvarna

Земја на потекло: Шведска

Гаранција: 1 година

016076
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

8 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.