• Ново

Технички карактеристики:

Тип на мотор: Без четкици

Моќност: 1.8 kW

Должина на мачот: 40 cm

Тип на ланец: 3/8

Брзина на движење на ланецот: 20 m/s

Тип на батерија: Lithium-ion, 40 V,  4 Ah 

Oпремена со полнач за батерија

Време на полнење до 100 %: 60 min

Време на сечење со полна батерија: < 50 min

Teжина без батерија: 3,81 kg

Производител: Greenworks

Батериска пила со должина на мачот од 40 cm.

*Koмпатибилнa батерија: 019686 - 6 Ah

Гаранција: 1 година

019679
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

8 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.