• Ново

Технички карактеристики:

Напон на батериите: 18 V  LXT

Тип на ланец: 1/4 " 1.3 mm

Должина на мач: 115 mm

Брзина на ланец: 5 m/s

Капацитет на резервоар за масло: 0,08 l

Ново на бучавост: 92,7 dB(A)

Димензии на пилата: 422 x 195 x 215 mm (ДхШхВ)

Тежина: 2,6 kg

Производител: Makita

Гаранција: 1 година

022522
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

8 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.