• Ново

Технички карактеристики:

Напон на батериите: 18 + 18 V  LXT

Тип на батерија:  2 x BL1850B Lithium- Ion

Капацитет на батериите: 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Аh

Тип на полнач: DC18RD

Тип на ланец: 3/8 " 1.1 mm

Должина на мач: 300 mm

Брзина на ланец: 0 - 20 m/s

Капацитет на резервоар за масло: 0,2 l

Ново на бучавост: 89,0 dB(A)

Димензии на пилата: 556 x 205 x 232 mm (ДхШхВ)

Тежина: 5,1 kg

Производител: Makita

Гаранција: 1 година

021874
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

8 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.