Xiaomi Mijia - безжичен одвртувач со ергономски дизајн, создаден да овозможи што поедноставно ракување и да ги поедностави секојдневните поправки. Со цел што полесно да ги извршува функциите, опремен е со магнетски мотор со јачина до 5Nm.

Батеријата е со капацитет од 2000mAh, а истата ќе ви овозможи одвртување до 180 шрафови. Исто така, опремен е со LED индикатор кој автоматски се вклучува кога ќе го притиснете копчето.

000545
3 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

9 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.