• -1 600 ден
CS3652LC-QW
9 производи

Технички податоци

Тежина
со батерија: 0.64 Kg
Батерија
1.5 Ah
Механички брзини
1
Број на вртежи
180 rpm
Капацитет на стезна глава
6.25 mm
Напон
3.6 V

Нема рецензии во овој момент.

други производи

5 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.