Рамката на овој базен е изработена од цврст обработен челик со што се елиминира можноста од 'рѓа и корозија.

• Вид на базен: челична конструкција.

• Капацитет: 24300L за 90% oд капацитетот на полнење на базенот.

• Дoлжина: 549 cm.

• Длабочина: 122 cm.

• Ширина: 549 cm.

• Пакетот содржи пумпа за филтрирање,скали и базен.

• Пумпа за филтрирање на вода со капацитет од 5678L на час.

3026732
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.