Вид на базен: на надувување.

• Капацитет: 2420L за 80% од капацитетот на базенот.

• Дoлжина: 244 cm.

• Длабочина: 58 cm.

• Дијаметар: 196 cm

3028110

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.