• Вид на базен: на надувување.

• Капацитет: 3640L.

• Длабочина: 76 cm.

• Дијаметар: 305 cm.

3028120

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.