Вид на базен: на надувување.

• Капацитет: 7300L за 80% од капацитетот на базенот.

• Длабочина: 84 cm.

• Дијаметар: 396 cm.

• Пакетот содржи филтер пумпа со капацитет на филтрирање од 2000L на час.

3028142
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.