Едукативно коњче кое со сигурност ќе го привлече вниманието на вашето бебе.

Ова коњче ќе му помогне при подобрување на развојот на слух, визија и фините моторни вештини.

Ја развива можноста за препознавање на боите и разните звуци.

За поголема забава има и ксилафон.

Наменет е за деца над 18 месеци.

Производот користи батерии кои се вклучени во пакувањето.

Димензии на производот: 31x26x11 cm.

Димензии на пакувањето: 33x29x12 cm.

32720
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.