• играчката користи 3х 1.5V AA батерии, кои не се вклучени во пакувањето.

• димензии на играчката: 23 cm

• димензии на кутијата: 16 х 15.5 х 11 cm

29737
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.