• Wi-Fi видео-монитор за бебиња 24/7.

• Пренос во живо преку телефон или таблет iOS/ Android,користејќи ја апликацијата SAP HD.

• Откривање на движење.

• Резолуција 1080p (1920*1080).

• Ноќно гледање 10 метри.

• Видео снимање на картичката TF максимум 64G.

• Леќи 3,6 мм.

• Зум 4Х.

• Откривање на лице.

• Двонасочен разговор.

• Прилагодување на звукот.

• Мрежен интерфејс RJ-45 10/100Mb адаптивен интерфејс.

• Безжичен WIFI, 802.11 b/g/n.

• Температура на работа од -10 до 70° C.

550054

Нема рецензии во овој момент.

други производи

2 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.