• LCD екран.

• Технологија FHSS.

• Опсег на отворено 270-300м.

• Опсег во затворен простор 30-50м.

• Aктивирање ва VOX.

• Ноќно светло.

• Приспивни мелодии.

• Двонасочен разговор.

• Аларм надвор од опсегот.

• Аларм за слаба батерија.

• Вибрации.

• Контрола на волуменот.

• Сетот вклучува: родителска единица, бебешка единица, 2 USB кабли, 1 USB адаптер, Вградена Li-ion батерија за родителската единица.

550093

Нема рецензии во овој момент.

други производи

2 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.