• Бебифон Echo 2.4 GHz.

• Технологија FHSS.

• Опсег на отворено 270-300м.

• Опсег во затворен простор 30-50м.

• Автоматски избор на канали.

• Aктивирање на VOX.

• Едноставен разговор.

• Ноќно светло.

• Ноќен режим.

• Клип за ремени.

• Вонреден аларм.

• Аларм за слаба батерија.

• Контрола на волуменот.

• Сетот вклучува: родителска единица, бебешка единица, прирачник и 2 USB кабли.

550084

Нема рецензии во овој момент.

други производи

2 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.