VIOMI своето богато искуство во производството на роботски правосмукалки, започна да го применува и при производство на безжични правосмукалки, како што е случај со еден нов модел - A9.

Производот ќе ви помогне на лесен начин да го исчистите вашиот дом, канцеларија или апартман. Се одликува со елегантен дизајн и со LED светло сместено на предната страна со цел подобро да го осветли делот за чистење и за подобро да ја забележите прашината при послабо осветлување. Производот се карактеризира со мотор од 400W, голема моќ на вшмукување од 23000 Pa (120 AW) и иновативна филтрациска технологија. Не само што може да ја елиминира прашината (до 99% честички прашина) и влакна, туку ефикасно ќе ги отстрани и поголемите честички прашина.

A9 правосмукалката се карактеризира со напредна технологија, а исто така и со состав против заплеткување на четката со петтостепена филтрација. Со овој начин, воздухот во просторијата ќе биде одличен и здрав за дишење дури и по чистењето.

Четката на правосмукалката има сопствен независен мотор со цел да овозможи уште подобра ефикасност.

Со помош на додатоците, правосмукалката претставува производ 4 во 1.

Батеријата е со капацитет од 2500 mAh и овозможува автономија до 55 минути (во зависно од начинот на работа). Viomi A9 се полни целосно за 3,5 часа.

000357
5 производи

Технички податоци

Боја
Сива
Модел
Viomi A9 V-HWVC12A
Напредни функции
Мотор со јачина од 400W, моќ на вшмукување 120 AW (23Kpa), 5 степени на филтрација
Димензии
330 x 114 x 209мм
Тежина
1.54 kg
Гаранција
2 години

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.