• -1 600 ден

Тивко работење: 75 dB

Сад за прав од: 0.5 L

Kапацитет на вшмукување: 10.000 паскали

Целосно полнење на батерија: 5 часа

Литиум-јонска батерија: 22.2 V

Работа: 40 минути

Моќен мотор со две брзини

Вклчена опција: турбо чистач

Моторизирана четка со технологија за меко лизгање,

одлична за деликатни подови и за длабоко чистење на теписи и моторизирана четка за тапацир.

LED светла на четката за отстранување на нечистотијата дури и во темни агли.

Лесен за користење благодарение на едноставното притискање на копче,

koe нема потреба да го држите притиснато за време на употребата.

Лесно и хигиенско празнење на резервоарот со притискање на копче.

Вклучени додатоци: четка за тапацир и копче за смеса

Индикатор за нивото на полнење

800583
3 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.