70mai Swift Midrive Рачна батериска правосмукалка

Нова и иновативна преносна правосмукалка со повеќеслојно циклосно струење. Опремена со вентилатор со чија помош брзо и ефикасно ги чисти најтешко достапните места во вашиот автомобил или домот.

Длабинско и брзо чистење овозможува силната вшмукувачка моќ. На лесен начин елиминирајте ги сите остатоци од храна, прашина, влакна, исчистете го пределот меѓу двете перници од вашиот кауч, прашината во автомобилот и слично.

Правосмукалката е опремена со 4 батерии од вкупно 4000mAh кои овозможуваат автономија до 24 минути, што е доволно за темелно чистење без притоа да брзате.

Двојниот состав на филтрација гарантира дека нема да дишете нечистотија и прашина. Сето ова благодарение на вентилациската структура на правосмукалката.


000176
2 производи

Технички податоци

Боја
Црна
Модел
70mai Midrive PV01
Димензии
31.5x7x7цм
Тежина
0.8кг
Батерија
4000mAh

Нема рецензии во овој момент.

други производи

15 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.