МОДЕЛ STORM 

Механизам: Релакс

Основа: Полиамидна

Тапацир:Еко кожа во комбинација со две бои со основена црна боја и тапацир во црвена или сина боја

Полнеж: Полиуретански сунѓер

Раконаслони: Фиксирани

Додатоци: Ергономска форма на седиште и наслон со модерен дизајн

Дозволена тежина: 130 кг.

Седиште ш/д / мм : 490/490

Наслон вис / мм : 700

0000001
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

9 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.