МОДЕЛ STORM 

Механизам:Релакс

Основа:Полиамидна

Тапацир:Еко кожа во комбинација со две бои со основена црна бојаи тапацир во црвена или сина боја

Полнеж:Полиуретански сунѓер

Раконаслони:Фиксирани

Додатоци: Ергономска форма на седиште и наслон Модерен дизајн

Дозволена тежина: 130 кг

Седиште ш/д, мм : 490/490

Наслон вис, мм : 700

Достапно во црвена боја и сина боја

0000002
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

9 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.