• Распродажба!
  • -691 ден
  • Ново

Димензии: 60x90cm

Висина: 75cm

Боја: Светло кафеава

Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили.

Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

BF59
16 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.