• -900 ден

Димензии: 60x120cm

Висина: 75cm

Боја: Светло кафеава

Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили.

Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 mm иверица од 1 класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1 класа, со која се спречуваат лесни деформации.

ДАБЛИН 51 MK20-02-01

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.