• Распродажба!
  • -391 ден

Димензија: 35.5x60х23.5cm

Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

БРУНО - MK17-01-01

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.