• -500 ден

Димензии: 35.5x60x65.5cm

Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.

Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

ДОМИНО MK17-03-02

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.