• -1 300 ден
  • Ново

Димензии: 60х105х70cm

Ногарки изработени од 100% природно дрво, кои можете да ги користите безбедно многу години.

Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со 0.8mm ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

Се монтира со рачно зашрафување на ногарките за горната плоча без потреба од дополнителен алат.

Далас BF47 MK20-20-01
19 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.