• -3 310 ден
  • Пакет

Сет кој содржи Работно биро + Работен стол Monti HB

Информации за Работно биро 

Мултифункционално биро со метална конструкција прашкасто бојадисана во црна боја и плотна од кафена иверка наменето за работна соба, спална соба, дневна соба, детска соба, кујна или канцеларија, може да се користи како компјутерска маса, канцелариско биро, биро за читање, биро за обука, маса за излети, итн.

Достапно во две бои: темно кафена и крем.

Димензии на работна површина: 100 x 50 cm

Висина: 75 cm.

Кутијата тежи 11 кг, со димензии 0,046 кубни метри. - 107х77х5,5 см

Информации за Работен стол Monti HB

Изработен во штоф со висок наслон мрежа, раконаслони фиксни од полиуретан со хромирани додатоци.

Механизам ТИЛТ кој овозможува релакс функција и заклучување во правобитна работна позиција 

Регулурање на сила на лулање според тежина на корисник 

Основа хромирана

Дозволена тежина на корисник до 120 кг

CF Desk + Monti HB

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.