Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

Lotus Lounge Chairs - информации за испорака и употреба


БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бесплатна достава низ цела Македонија. Нарачаните производи до 11 часот ќе бидат доставени за 2 работни дена во прва зона и 3 работни дена во втора зона доколку производот го има на лагер, Односно во рок до 7 работни дена доколку производот треба да се изработи или персонализира со лого. Производите ќе бидат доставени на наведената адреса за испорака.

ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

На шавовои, патент и нитни.

ИСКЛУЧЕНО ОД ГАРАНЦИЈА

Горната навлака: Бледеење од сонце, Физички оштетување со оштри предмети и примена на сила, Топење и дробење.

На полнењето: Постепено намалување на волуменот на перлите.

ПОЛИТИКА ЗА РЕКЛАМАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Aко не сте задоволни со Лотус! - Можеме да ви ги вратиме парите под следниве услови: Lotus Lounge Chair да биде известен во рок од 24 часа, со писмено известување за причината за враќање на производот; Производот мора да биде целосен, не оштетен и затворен во оргинално пакување; Задолжително да се приложи документ за прием на производот; Трошоците при враќањето на производот се на товар на купувачот.​

​​Сакате замена на боја! - Можеме да го замениме производот под следниве услови: Lotus Lounge Chair да биде известен во рок од 24 часа, со писмено известување; Производот мора да биде целосен, не оштетен и затворен во оргинално пакување; Задолжително да се приложи документ за прием на производот; Трошоците при змена на производот во два правци се на товар на купувачот.​

Сакате замена за поголем производ со доплата! - Можеме да го замениме производот под следниве услови: Lotus Lounge Chair да биде известен во рок од 24 часа, со писмено известување; Производот мора да биде целосен, не оштетен и затворен во оргинално пакување; Задолжително да се приложи документ за прием на производот; Трошоците при змена на производот во два правци се на товар на купувачот.​

​​Сакате замена со помали производи во уплатената сума! - Можеме да го замениме производот под следниве услови: Lotus Lounge Chair да биде известен во рок од 24 часа, со писмено известување; Производот мора да биде целосен, не оштетен и затворен во оргинално пакување; Задолжително да се приложи документ за прием на производот; Трошоците при змена на производот во два правци се на товар на купувачот.​