Сет кујна во куфер која лесно се расклопува и монтира. Составена е од две рингли кои при вклучување светат и испуштаат звук на варење и на пржење и чешма. Производот е составен од 28 парчиња, има садови за готвење и прибор за јадење. Не зафаќа простор бидејќи лесно се склопува во куферче.

Димензии на производот : 37x35x26cm.

Димензии на пакувањето : 29x20x10 cm.

31741
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.