Прекрасен куклен замок за принцеза за вашите девојчиња.

Одлична играчка за игри со улоги.

Овој замок ќе придонесе за развој на концентрацијата, фантазијата и имагинацијата.

Производот испушта звучни и светлоносни ефекти.

Користи батерии кои се вклучени во пакувањето.

Димензии на производот: 39x43x12 cm.

Димензии на пакувањето: 44x50x15 cm.

29218
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.