Вашето девојче ќе ужива во бескрајните часови забава со оваа слаткарница.

Играчка која е одличен начин за зајакнување на броењето и раните математички вештини кај децата.

Фискалната каса содржи калкулатор.

Има звучни и светлосни ефекти.

Наменет за деца над 3 години.

Производот користи 2x1.5V AA батерии во фискалната каса и 2x1.5V AA батерии во слаткарницата.

Димензии на производот: 30x11x5 cm.

Димензии на пакувањето: 21x33x6 cm.

32727
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.