Играчка која ветува бескрајни часови забава и радост.

Помага во развојот на имагинацијата и моторните вештини кај децата.

Има звучни и светлосни ефекти.

Авион кој можете лесно да го склопите и расклопите на брз начин.

Наменет е за деца над 3 години.

Производот користи батерии кои се вклучени во пакувањето.

Димензии на производот: 40x32x10 cm.

Димензии на пакувањето: 40x40x13 cm.

32715
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.