• Друштвена, спортска игра за сите љубители на фудбалот.

• Исклучително забавна, одлична за социјализација и забава за целото семејство.

• Со играта индиректно се развиваат и интелектуални функции кај децата, а посебно моториката и координација на очните и рацете.

• Наменет е за деца над 6 години.

• Димензии на производот: 72x60x2 cm.

• Димензии на пакувањето: 72x37x8 cm.

32374
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.