• Реалистичен воз со стаза составена од 80 парчиња.

• Овој сет нуди бесконечна забава за вашите дечиња. Освен тоа оваа играчка придонесува до подобрување на фините моторни вештини, подобрување на интеракцијата родител - дете, подобрување на имагинацијата и концентрацијата.

• Вагонот со шините се поврзуваат со помош на магнет. Возот се движи напред и назад.

• Прекрасен тунел и мост низ кој поминува возот, и сообраќајни знаци. Семафор кој свети црвено и зелено и испушта звуци.

• 4 автомобили и сообраќајни знаци за допилителна забава.

• Освен тоа може да се направат повеќе стази во зависнот од желбата.

• Производот користи 1x1,5V AA батерија која не е вклучена во пакувањето.

• Димензии на пакувањето: 52x35x8 cm.

• Димензии на производот: 78x60x18 cm.

32305
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.