• Отпатувајте во херојскиот свет на Paw Patrol заедно со овој камион.

• Сетот се состои од 3 кученца, 3 автомобили и камион.

• Има светлоносни и звучни ефекти.

• Наменет е за деца над 3 години.

• Производот користи 2x1.5V AAА батерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот: 46x9x13 cm.

• Димензии на пакувањето: 49x28x19 cm.

32787
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.