• Играчка за сите љубители на животните и нивната грижа кон животните.

• Сетот се состои од 43 парчиња во кој спаѓаат: 3 животни, шампони, фен, ножички, чешел, шприц, храна за животните, машинка за стрижење која вибрира и испушта звук и чешма.

• Производот е наменлив за деца над 3 години.

• Димензии на производот: 50x57x29 cm.

• Димензии на пакувањето: 43x53x19 cm.

32435
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.