• Воз на батерии кој ќе обезбеди бесконечна забава и радост.

• Звучни и светлосни ефекти.

• Сетот се состои од 1 локомотива на батерии, 4 вагони и 16 шини.

• Наменет за деца над 3 години.

• Производот користи 3x1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на пакувањето: 62x38x6 cm.

33166
4 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.