• Подарете му супер новогодишна играчка на вашето дете.

• Поттикнете ја нивната фантазија со овој забавен новогодишен сет.

• Децата можат да создадат свои возбудливи авантури со овој сет воз со шини.

• Повеќечасовна забава каде децата можат да импровизираат и менуваат форми.

• Димензии на производот: 150x65 cm.

• Димензии на пакувањето: 59x39x6 cm.

33551
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.