• Играчка која ветува бескрајни часови забава и радост.

• Помага во развојот на имагинацијата и моторните вештини кај децата.

• Има звучни и светлосни ефекти.

• Сетот се состои од камион за ѓубре, 4 корпи за ѓубре и штрафцигер.

• Наменет е за деца над 3 години.

• Производот користи батерии кои се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот: 30x15x10 cm.

• Димензии на пакувањето: 48x33x12 cm.

32713
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.