• Бокс вреќа која помага за подобрување на координацијата и прецизноста на вашето дете.

• Одличен начин за вадење на неисцрпната детска енергија.

• Сетот се состои од вреќа за бокс и ракавици.

• Производот не користи батерии.

• Димензии на производот: 21x76 cm.

32518
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.