• Составете ги различните коцки за иградба на возот и железничката станица и започнете со бесконечна забава.

• Овој воз помага во подобрувањето на координацијата на рачињата и очите на децата, развој на моториката, креативноста и имагинацијата.

• Се состои од 88 парчиња за изградба.

• Наменет е за деца над 3 години.

• Димензии на производот: 35x55x2 cm.

• Димензии на пакувањето: 42x30x10 cm.

32750
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.