• Оваа супер симпатична играчка маче е вистински подарок за деца.

• Мачето се движи и испушта звуци.

• Производот користи 3x1,5 AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот: 9x15x19 cm.

• Димензии на пакувањето: 25x23x13 cm.

33490
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.