• Со притискање на носот на диносаурусот, диносаурусот ќе почне да свири и да игра по ритамот на музиката.

• Производот користи 4х1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот: 33cm.

• Димензии на пакувањето: 36x26.5x18.5 cm.

30120
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.